Detailed Information on Publication Record
2005
Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
LEFNEROVÁ, Danuše, Jan ŠIMŮNEK, Jiří TOTUŠEK, Milan HOUŠKA, Jan STROHALM et. al.Basic information
Original name
Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
Name in Czech
Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
Name (in English)
Microbial analysis fruit/vegetable juices and salads treated by high pressure
Authors
LEFNEROVÁ, Danuše, Jan ŠIMŮNEK, Jiří TOTUŠEK, Milan HOUŠKA, Jan STROHALM and Jana CHALOUPKOVÁ
Edition
Praha, Mikrobiologie potravin, p. 76 - 82, 7 pp. 2005
Publisher
VŠCHT
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Stať ve sborníku
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
Faculty of Medicine
ISBN
80-7080-582-X
Keywords in English
microbiology;fruit;vegetable;high pressure
Tags
Tags
Reviewed
Změněno: 23/6/2009 12:33, RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.
V originále
Ošetření vysokým tlakem představuje nový způsob prodloužení trvanlivosti potravin.Byl sledován celkový počet mikroorganismů, koliformních bakterií,salmonel, kvasinek a plísní. Mikrobiální kvalita byla výborná po 21 dnech skladování mrazením.
In English
The high pressure is capable to preserve foods.Results of the microbial analysis were excellent for 21 days.