Informační systém MU
JUŘÍKOVÁ, Jana. Preferencje dodatków do potraw mięsnych u wojskowych i cywilnych studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojska Lądowego w Vyškově (Republika Czeska). Bromatologia i chemia toksykologiczna. Warszawa: SGGW, 2004, XXXVII, suplement, s. 45-50. ISSN 0365-9445.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Preferencje dodatków do potraw mięsnych u wojskowych i cywilnych studentów Wyższej Szkoły Wojskowej Wojska Lądowego w Vyškově (Republika Czeska)
Autoři JUŘÍKOVÁ, Jana.
Vydání Bromatologia i chemia toksykologiczna, Warszawa, SGGW, 2004, 0365-9445.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
Klíčová slova anglicky nutrition, preferences, dishes, students
Štítky nutrition, preferences, dishes, students
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D., učo 133370. Změněno: 4. 12. 2006 19:33.
Zobrazeno: 23. 7. 2024 17:41