FIALA, Jindřich and Halina MATĚJOVÁ. Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika (The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk). Výživa a potraviny. Praha: Společnost pro výživu, 2006, vol. 61, No 3, p. 65-67. ISSN 1211-846X. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{708631, author = {Fiala, Jindřich and Matějová, Halina}, article_location = {Praha}, article_number = {3}, keywords = {cholesterol; phytosterols}, language = {cze}, issn = {1211-846X}, journal = {Výživa a potraviny}, title = {Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika}, volume = {61}, year = {2006} }
TY - JOUR ID - 708631 AU - Fiala, Jindřich - Matějová, Halina PY - 2006 TI - Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika JF - Výživa a potraviny VL - 61 IS - 3 SP - 65-67 EP - 65-67 PB - Společnost pro výživu SN - 1211846X KW - cholesterol KW - phytosterols N2 - Článek popisuje nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika ER -
FIALA, Jindřich and Halina MATĚJOVÁ. Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika (The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk). \textit{Výživa a potraviny}. Praha: Společnost pro výživu, 2006, vol.~61, No~3, p.~65-67. ISSN~1211-846X.
|