FIALA, Jindřich and Halina MATĚJOVÁ. Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika (The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk). Výživa a potraviny. Praha: Společnost pro výživu, 2006, vol. 61, No 3, p. 65-67. ISSN 1211-846X.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
Name (in English) The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk
Authors FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor) and Halina MATĚJOVÁ (203 Czech Republic).
Edition Výživa a potraviny, Praha, Společnost pro výživu, 2006, 1211-846X.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Article in a journal
Field of Study 30202 Endocrinology and metabolism
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/00216224:14110/06:00031831
Organization unit Faculty of Medicine
Keywords (in Czech) cholesterol; fytosteroly
Keywords in English cholesterol; phytosterols
Tags Cholesterol, phytosterols
Tags Reviewed
Changed by Changed by: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Changed: 7/4/2010 12:16.
Abstract
Článek popisuje nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
Abstract (in English)
The article describes the new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk
PrintDisplayed: 22/7/2024 00:23