J 2006

Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika

FIALA, Jindřich and Halina MATĚJOVÁ

Basic information

Original name

Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika

Name (in English)

The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk

Authors

FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor) and Halina MATĚJOVÁ (203 Czech Republic)

Edition

Výživa a potraviny, Praha, Společnost pro výživu, 2006, 1211-846X

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

30202 Endocrinology and metabolism

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

RIV identification code

RIV/00216224:14110/06:00031831

Organization unit

Faculty of Medicine

Keywords (in Czech)

cholesterol; fytosteroly

Keywords in English

cholesterol; phytosterols

Tags

Reviewed
Změněno: 7/4/2010 12:16, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.

Abstract

V originále

Článek popisuje nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika

In English

The article describes the new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk