Detailed Information on Publication Record
2006
Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
FIALA, Jindřich and Halina MATĚJOVÁBasic information
Original name
Nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
Name (in English)
The new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk
Authors
FIALA, Jindřich (203 Czech Republic, guarantor) and Halina MATĚJOVÁ (203 Czech Republic)
Edition
Výživa a potraviny, Praha, Společnost pro výživu, 2006, 1211-846X
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Článek v odborném periodiku
Field of Study
30202 Endocrinology and metabolism
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
RIV identification code
RIV/00216224:14110/06:00031831
Organization unit
Faculty of Medicine
Keywords (in Czech)
cholesterol; fytosteroly
Keywords in English
cholesterol; phytosterols
Tags
Tags
Reviewed
Změněno: 7/4/2010 12:16, doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc.
V originále
Článek popisuje nové mléčné potraviny s přidanými fytosteroly pro snížení krevního cholesterolu a kardiovaskulárního rizika
In English
The article describes the new dairy products with added fytosterols for decrease of blood cholesterol and cardiovascular risk