RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ a Miroslav VOTAVA. Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point. Clinical Microbiology and Infection. Oxford: Blackwell Science, roč. 12, suppl. 4, s. P859, 1 s. ISSN 1469-0691. 2006.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point
Název česky Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů
Autoři RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ a Miroslav VOTAVA.
Vydání Clinical Microbiology and Infection, Oxford, Blackwell Science, 2006, 1469-0691.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30300 3.3 Health sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Impakt faktor Impact factor: 3.254
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova anglicky identification; separation; yeast; isoelectric point
Štítky identification, isoelectric point, separation, Yeast
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: prof. MUDr. Filip Růžička, Ph.D., učo 1100. Změněno: 18. 1. 2008 12:57.
Anotace
Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point was performed by CIEF. All examined yeast species were focused according to their surface characteristics in distinct zones.
Anotace česky
Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů byla provedena pomocí CIEF. Všechny testované kmeny se fokusovaly dle svých pI v oddělených zónách.
Návaznosti
IAA4031302, projekt VaVNázev: Využití rychlé elektroforetické separace s velmi citlivou fluorimetrickou detekcí pro identifikaci mikroorganismů
Investor: Akademie věd ČR, Využití rychlé elektroforetické separace s velmi citlivou fluorimetrickou detekcí pro identifikaci mikroorganismů
VytisknoutZobrazeno: 19. 4. 2024 08:37