J 2006

Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point

RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ and Miroslav VOTAVA

Basic information

Original name

Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point

Name in Czech

Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů

Authors

RŮŽIČKA, Filip, Marie HORKÁ, Veronika HOLÁ and Miroslav VOTAVA

Edition

Clinical Microbiology and Infection, Oxford, Blackwell Science, 2006, 1469-0691

Other information

Language

English

Type of outcome

Článek v odborném periodiku

Field of Study

30300 3.3 Health sciences

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Impact factor

Impact factor: 3.254

Organization unit

Faculty of Medicine

Keywords in English

identification; separation; yeast; isoelectric point

Tags

International impact
Změněno: 18/1/2008 12:57, prof. MUDr. Filip Růžička, Ph.D.

Abstract

V originále

Rapid identification and separation of the yeast according to their isoelectric point was performed by CIEF. All examined yeast species were focused according to their surface characteristics in distinct zones.

In Czech

Rychlá identifikace a separace kvasinek dle jejich izoelektrických bodů byla provedena pomocí CIEF. Všechny testované kmeny se fokusovaly dle svých pI v oddělených zónách.

Links

IAA4031302, research and development project
Name: Využití rychlé elektroforetické separace s velmi citlivou fluorimetrickou detekcí pro identifikaci mikroorganismů
Investor: Academy of Sciences of the Czech Republic