KLESCHT, Vladimír, Iva HRNČIŘÍKOVÁ a Lucie MANDELOVÁ. Éčka v potravinách. 1. vyd. Brno: Computer Press, a.s. 108 s. KZ0045. ISBN 80-251-1292-6. 2006.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Éčka v potravinách
Název anglicky E codes in food
Autoři KLESCHT, Vladimír (203 Česká republika), Iva HRNČIŘÍKOVÁ (203 Česká republika, garant) a Lucie MANDELOVÁ (203 Česká republika).
Vydání 1. vyd. Brno, 108 s. KZ0045, 2006.
Nakladatel Computer Press, a.s.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Odborná kniha
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14510/06:00032409
Organizační jednotka Fakulta sportovních studií
ISBN 80-251-1292-6
Klíčová slova anglicky E codes; aditives; food
Štítky aditives, E codes, food
Změnil Změnila: Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D., učo 20828. Změněno: 26. 3. 2010 11:37.
Anotace
Kniha popisuje obecně E-kódy, velká část se věnuje dělení a popisem jednotlivých skupin aditiv. Část knihy popisuje zdravotní aspekty užívání přidatných látek a také legislativu. Ke knize je připojena malá brožura, ve které jsou uvedena aditiva, která nejsou vhodná k užívání.
Anotace anglicky
The book is generally about food aditives. The main part of book address to description of individual group of aditives. The rest of book is about legislation and healthy aspecction fo aditives.
VytisknoutZobrazeno: 20. 4. 2024 02:42