KLESCHT, Vladimír, Iva HRNČIŘÍKOVÁ and Lucie MANDELOVÁ. Éčka v potravinách (E codes in food). 1. vyd. Brno: Computer Press, a.s., 2006, 108 pp. KZ0045. ISBN 80-251-1292-6.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Éčka v potravinách
Name (in English) E codes in food
Authors KLESCHT, Vladimír (203 Czech Republic), Iva HRNČIŘÍKOVÁ (203 Czech Republic, guarantor) and Lucie MANDELOVÁ (203 Czech Republic).
Edition 1. vyd. Brno, 108 pp. KZ0045, 2006.
Publisher Computer Press, a.s.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Book on a specialized topic
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/00216224:14510/06:00032409
Organization unit Faculty of Sports Studies
ISBN 80-251-1292-6
Keywords in English E codes; aditives; food
Tags aditives, E codes, food
Changed by Changed by: Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D., učo 20828. Changed: 26/3/2010 11:37.
Abstract
Kniha popisuje obecně E-kódy, velká část se věnuje dělení a popisem jednotlivých skupin aditiv. Část knihy popisuje zdravotní aspekty užívání přidatných látek a také legislativu. Ke knize je připojena malá brožura, ve které jsou uvedena aditiva, která nejsou vhodná k užívání.
Abstract (in English)
The book is generally about food aditives. The main part of book address to description of individual group of aditives. The rest of book is about legislation and healthy aspecction fo aditives.
PrintDisplayed: 12/5/2024 05:33