J 2007

The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by rat macrophages RAW 264.7.

ČÍŽ, Milan, Martina PAVELKOVÁ, Lucie GALLOVÁ, Jana KRÁLOVÁ, Lukáš KUBALA et. al.

Základní údaje

Originální název

The influence of wine polyphenols on reactive oxygen and nitrogen species production by rat macrophages RAW 264.7.

Autoři

ČÍŽ, Milan, Martina PAVELKOVÁ, Lucie GALLOVÁ, Jana KRÁLOVÁ, Lukáš KUBALA a Antonín LOJEK

Vydání

Physiological Research, 2007, 0862-8408

Další údaje

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Impakt faktor

Impact factor: 1.505

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

UT WoS

000257270900010

Příznaky

Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 11. 9. 2008 13:40, Mgr. Jana Moravcová, Ph.D.
Zobrazeno: 28. 10. 2024 20:08