KOHOUTKOVÁ, Jana. Systém SUPO Masarykovy univerzity. In Systémové přístupy 2007. Praha: Vysoká školy ekonomická v Praze, 2007, s. 12-13. ISBN 978-80-245-1310-2.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Systém SUPO Masarykovy univerzity
Název česky Systém SUPO Masarykovy univerzity
Název anglicky The SUPO System of Masaryk University
Autoři KOHOUTKOVÁ, Jana.
Vydání Praha, Systémové přístupy 2007, od s. 12-13, 2 s. 2007.
Nakladatel Vysoká školy ekonomická v Praze
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 20206 Computer hardware and architecture
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Ústav výpočetní techniky
ISBN 978-80-245-1310-2
Klíčová slova anglicky System of Settlement of Individuals' Claims
Štítky RIVNE
Změnil Změnila: Mgr. Marta Novotná Buršíková, učo 15689. Změněno: 22. 4. 2011 14:39.
Anotace
Článek přehledově popisuje základní charakteristiky Systému úhrad pohledávek za osobami (SUPO), z pohledu jednotného a systémového přístupu k evidenci pohledávek za osobami působícími na Masarykově univerzitě, evidenci a organizaci plateb za tyto pohledávky, a integraci s ekonomickým IS univerzity. Popsány jsou základní principy systému SUPO, jeho architektura, uživatelé, organizačně-provozní opatření, a na závěr plány dalšího rozvoje.
Anotace anglicky
The paper gives an overview of basic characteristics of the System of Settlement of Individual's Claims (SUPO) - emhasizing system approach to the evidence of claims related to people working or studying at Masaryk university, the evidence and organization of payments for those claims, and integration with the economic IS of the university. Described are basic principles of the SUPO system, its architecture, users, operational measures, and also plans and perspectives of further development.
Návaznosti
ROZV/497/2006, interní kód MUNázev: Komplexní softwarové řešení spisové služby a procesního řízení pro vysoké školy a jejich integrální napojení na ekonomický informační systém
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Komplexní softwarové řešení spisové služby a procesního řízení pro vysoké školy a jejich integrální napojení na ekonomický informační systém
VytisknoutZobrazeno: 28. 9. 2024 03:28