Informační systém MU
BABYRÁDOVÁ, Hana a Jiří HAVLÍČEK. Spiritualita. Fenomén spirituality z pohledu filozofie, religionistiky, teologie, literatury, teorie a dějin umění, pedagogiky, sociologie, antropologie, psychologie a výtvarných umělců. Sborník transdisciplinárních esejů s mezinárodní účastí. In Spiritualita. Fenomén spirituality z pohledu filozofie, religionistiky, teologie, literatury, teorie a dějin umění, pedagogiky, sociologie, antropologie, psychologie a výtvarných umělců. Sborník transdisciplinárních esejů s mezinárodní účastí. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2006, 543 s. ISBN 80-210-4206-0.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Spiritualita. Fenomén spirituality z pohledu filozofie, religionistiky, teologie, literatury, teorie a dějin umění, pedagogiky, sociologie, antropologie, psychologie a výtvarných umělců. Sborník transdisciplinárních esejů s mezinárodní účastí
Název česky Spiritualita. Fenomén spirituality z pohledu filozofie, religionistiky, teologie, literatury, teorie a dějin umění, pedagogiky, sociologie, antropologie, psychologie a výtvarných umělců. Sborník transdisciplinárních esejů s mezinárodní účastí.
Název anglicky Phenomenon of the Spirituality
Autoři BABYRÁDOVÁ, Hana (203 Česká republika, garant) a Jiří HAVLÍČEK (203 Česká republika).
Vydání 1. vyd. Brno, Spiritualita. Fenomén spirituality z pohledu filozofie, religionistiky, teologie, literatury, teorie a dějin umění, pedagogiky, sociologie, antropologie, psychologie a výtvarných umělců. Sborník transdisciplinárních esejů s mezinárodní účastí, 543 s. 2006.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor Umění, architektura, kulturní dědictví
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL the whole publication on the website of the Departement of Art Education URL URL celá publikace na webových stránkách katedry výtvarné výchovy URL
Kód RIV RIV/00216224:14410/06:00034028
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISBN 80-210-4206-0
Klíčová slova česky fenomén spiritualita
Klíčová slova anglicky phenomenon spirituality
Štítky phenomenon spirituality
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: doc. PhDr. Jiří Havlíček, učo 1751. Změněno: 30. 3. 2010 11:54.
Anotace
Spiritualita. Fenomén spirituality z pohledu filozofie, religionistiky, teologie, literatury, teorie a dějin umění, pedagogiky, sociologie, antropologie, psychologie a výtvarných umělců. Sborník transdisciplinárních esejů s mezinárodní účastí. Orientace všech příspěvků českých i zahraničních teoretiků umění a výtvarných umělců - učitelů na opomíjený fenomén ve výtvarném umění a kultuře minulosti a současnosti. Doplněno ilustracemi a fotografickou dokumentací.
Anotace anglicky
Spirituality. The phenomenon of spirituality from the perspective of philosophy, religious studies, theology, literature, theory and art history, pedagogy, sociology, anthropology, psychology and creative artists. Proceedings trans essays with international participation. Alignment of all contributions of Czech and foreign theorists of art and creative artists - teachers neglected phenomenon in the visual arts and culture, past and present. Accompanied by illustrations and photographic documentation.
Zobrazeno: 26. 4. 2024 17:12