FIALA, Jindřich. Jak výživa ovlivňuje riziko onemocnění rakovinou: Část druhá, popis podle výživových faktorů. Výživa a potraviny. Praha, 2008, roč. 63, č. 5, s. 86-87. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jak výživa ovlivňuje riziko onemocnění rakovinou: Část druhá, popis podle výživových faktorů
Název anglicky How the nutrition modifies the risk of cancer: Part two, the description according to nutritional factors
Autoři FIALA, Jindřich (203 Česká republika, garant).
Vydání Výživa a potraviny, Praha, 2008, 1211-846X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30000 3. Medical and Health Sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14110/08:00034506
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky výživa strava rakovina riziko
Klíčová slova anglicky nutrition diet cancer risk
Štítky nutrition diet cancer risk
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: doc. MUDr. Jindřich Fiala, CSc., učo 386. Změněno: 6. 4. 2010 15:41.
Anotace
Článek popisuje, jak výživa ovlivňuje riziko onemocnění rakovinou. Představuje druhou část, která se zaměřuje na popis podle jednotlivých výživových faktorů.
Anotace anglicky
The article describes how the nutrition influences the cancer risk. It represents the second part, which focuses on description according to main nutritional factors.
VytisknoutZobrazeno: 24. 4. 2024 21:59