BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK and Danuše LEFNEROVÁ. Fenolické látky v technologii vína (Phenolic compounds in wine technology). In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 11 pp. ISBN 978-80-7375-208-8. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{819859, author = {Balík, Josef and Kyseláková, Marie and Tříska, Jan and Vrchotová, Naděžda and Veverka, Jaromír and Híc, Pavel and Totušek, Jiří and Lefnerová, Danuše}, address = {MZLU Brno}, booktitle = {Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost}, keywords = {polyphenols; piceid; resveratrol; caftaric acid; antioxidative capacity; grape must; wine; pressing}, language = {cze}, location = {MZLU Brno}, isbn = {978-80-7375-208-8}, publisher = {MZLU Brno}, title = {Fenolické látky v technologii vína}, year = {2008} }
TY - JOUR ID - 819859 AU - Balík, Josef - Kyseláková, Marie - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Veverka, Jaromír - Híc, Pavel - Totušek, Jiří - Lefnerová, Danuše PY - 2008 TI - Fenolické látky v technologii vína PB - MZLU Brno CY - MZLU Brno SN - 9788073752088 KW - polyphenols KW - piceid KW - resveratrol KW - caftaric acid KW - antioxidative capacity KW - grape must KW - wine KW - pressing N2 - Studie se zabývá účinky technologie lisování bílých hroznů a číření moštů na koncentraci fenolických sloučenin a antioxidační kapacitu. vlivem í ER -
BALÍK, Josef, Marie KYSELÁKOVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jaromír VEVERKA, Pavel HÍC, Jiří TOTUŠEK and Danuše LEFNEROVÁ. Fenolické látky v technologii vína (Phenolic compounds in wine technology). In \textit{Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost}. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 11 pp. ISBN~978-80-7375-208-8.
|