HAMADOVÁ, Petra. Předprofesní a profesní příprava u zrakově postižených. Profesní poradenství na Speciální ZŠ pro zrakově postižené v Brně. 2006.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Předprofesní a profesní příprava u zrakově postižených. Profesní poradenství na Speciální ZŠ pro zrakově postižené v Brně
Název anglicky Vocational training of visually impaired. Consultancy in vocational training in school for visually impaired in Brno
Autoři HAMADOVÁ, Petra.
Vydání 2006.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky zrakové postižení; poradenství
Klíčová slova anglicky visual impairment; consultancy
Změnil Změnila: PhDr. Petra Röderová, Ph.D., učo 11726. Změněno: 9. 1. 2010 19:45.
Anotace
Příspěvek seznamuje s možnostmi profesní přípravy osob se zrakovým postižením a specifika volby povolání a přípravy na něj. V prezentaci bylo představeno poradenství na škole pro zrakově postižené v Brně v rámci projektu Equal Katedry speciální pedagogiky PdF MU v Brně.
Anotace anglicky
The article deals with the possibities of vocational training and preparation on employment of visually impaired. In the presentation we introduced the specifics of consultancy at school for visually impaired in Brno, which was directed in the project Equal of the Department of special education in the Faculty of education of MU in Brno.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 17:42