Informační systém MU
MUŽÍK, Jan, Ladislav DUŠEK a Marek BABJUK. UROWEB – nový informační systém zajišťující bezbariérový přístup k epidemiologii urologických malignit v regionech ČR. In Vybrané otázky onkologie XIII. – 17. onkologicko-urologické sympozium a 13. mammologické sympozium. Praha: Galén, 2009. ISBN 978-80-7262-646-5.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název UROWEB – nový informační systém zajišťující bezbariérový přístup k epidemiologii urologických malignit v regionech ČR.
Název česky UROWEB – nový informační systém zajišťující bezbariérový přístup k epidemiologii urologických malignit v regionech ČR.
Název anglicky UROWEB – new information portal of epidemiology of urogenital cancers in the Czech Republic
Autoři MUŽÍK, Jan, Ladislav DUŠEK a Marek BABJUK.
Vydání Praha, Vybrané otázky onkologie XIII. – 17. onkologicko-urologické sympozium a 13. mammologické sympozium. 2009.
Nakladatel Galén
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 30200 3.2 Clinical medicine
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Institut biostatistiky a analýz
ISBN 978-80-7262-646-5
Klíčová slova anglicky prostate cancer - epidemiology
Změnil Změnil: RNDr. Jan Mužík, Ph.D., učo 1574. Změněno: 30. 1. 2010 08:52.
Anotace
Projekt Uroweb.cz (http://www.uroweb.cz/) je odborný informační webový portál určený všem, kteří se zabývají nebo zajímají o urologické malignity. Primárním cílem projektu je vybudovat centrální a akademicky řízený portál jako nástroj prezentace strategických dat a významu české urologie v léčbě urologických malignit. Dalším cílem je vědecky hodnotná a využitelná elektronizace platných diagnostických a léčebných postupů a zavedení funkční regionální prezentace urologických pracovišť. Dominantní část portálu Uroweb.cz představuje interaktivní software, který poskytuje podrobné strategické informace pro jednotlivé diagnózy. Pro nádory ledvin, močového měchýře, prostaty a varlat jsou připraveny tyto tématicky zaměřené interaktivní epidemiologické analýzy.
Zobrazeno: 25. 7. 2024 18:43