BAZALOVÁ, Barbora. Řešení výzkumného záměru „Základní vzdělávání žáků s PAS a možnosti jejich dalšího uplatnění ve vzdělávacím procesu a na trhu práce". Spojení teorie a praxe - volitelný seminář Autismus a pomůcky vytvořené studenty PdF MU. In Jak se žije lidem s autismem v Jihomoravském kraji. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Řešení výzkumného záměru „Základní vzdělávání žáků s PAS a možnosti jejich dalšího uplatnění ve vzdělávacím procesu a na trhu práce". Spojení teorie a praxe - volitelný seminář Autismus a pomůcky vytvořené studenty PdF MU
Název anglicky Research project "Elementary Education of Pupils with ASD and Their Further Opportunities in the Educational Process and on the Labour Market". Connection of Theory and Practice - Optional Course Autism and Teaching Material by Students of PdF MU
Autoři BAZALOVÁ, Barbora.
Vydání Jak se žije lidem s autismem v Jihomoravském kraji, 2010.
Další údaje
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky speciální potřeby, poruchy autistického spektra; autismus; vzdělávání; výzkumný záměr; pomůcky; seminář.
Klíčová slova anglicky special needs; autism spectrum disorders; autism; education; research project; teaching materials; course.
Změnil Změnila: doc. PhDr. Mgr. Barbora Bazalová, Ph.D., učo 11544. Změněno: 6. 3. 2011 22:27.
Anotace
Vyžádaná přednáška prezentující činnost výzkumného týmu č. 14 (Základní vzdělávání žáků s PAS a možnosti jejich dalšího uplatnění ve vzdělávacím procesu a na trhu práce). Tento tým je jedním z týmu výzkumného záměru řešeného na PdF MU, řešitelem je prof. PhDr. M. Vítková, CSc. Druhá část přednášky je věnována volitelnému semináři Autismus, který se nabízí každý semestr studentům MU a kteří vyrábějí pomůcky pro děti s PAS.
Anotace anglicky
The presentation summarizes work of the research team n. 14 (Basic Education of Pupils with ASD and their Further Opportunities in the Educational Process and on the Labour Market) from the research project of MU by prof. PhDr. Marie Vítková, CSc. Second part informs about the optional course Autism for students of MU and teaching material made for children with ASD.
Návaznosti
MSM0021622443, záměrNázev: Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 16. 4. 2024 19:45