ŠTAJNOCHROVÁ, Sylva, Zlata PISKÁČKOVÁ, Jana PETROVÁ and Pavla VAŠKOVÁ. Jak sestavit zdravý jídelníček, nedostatky v praxi a tipy pro nápravu (How to build a healthy menu, in practice and tips for remedying). Stravování ve školních jídelnách. Praha: Nakladatelství Dr. Josef Raabe, 2010, vol. 2009, 4/2010, p. 3-21, 18 pp. ISSN 1803-8840.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Jak sestavit zdravý jídelníček, nedostatky v praxi a tipy pro nápravu
Name in Czech Jak sestavit zdravý jídelníček, nedostatky v praxi a tipy pro nápravu
Name (in English) How to build a healthy menu, in practice and tips for remedying
Authors ŠTAJNOCHROVÁ, Sylva, Zlata PISKÁČKOVÁ, Jana PETROVÁ and Pavla VAŠKOVÁ.
Edition Stravování ve školních jídelnách, Praha, Nakladatelství Dr. Josef Raabe, 2010, 1803-8840.
Other information
Type of outcome Article in a journal
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Medicine
Keywords (in Czech) zdravý jídelníček, sestavování jídelníčku, hodnocení jídelníčku, ukázky jídelníčku
Keywords in English healthy menu, building healthy menu, menu evaluation, tips for remedying
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Mgr. Sylva Šmídová, Ph.D., učo 101228. Changed: 7/9/2011 11:14.
Abstract
Článek poskytuje návod, jak postupovat při sestavování jídelníčku, aby byly naplněny požadavky zdravé výživy dětí daného věku a požadavky spotřebního koše v předškolních a školních zařízeních.
Abstract (in Czech)
Článek poskytuje návod, jak postupovat při sestavování jídelníčku, aby byly naplněny požadavky zdravé výživy dětí daného věku a požadavky spotřebního koše v předškolních a školních zařízeních.
Abstract (in English)
Article provides guidance on how to proceed in drawing up menus in order to meet requirements of healthy nutrition of children of the age and requirements of the consumer basket in preschool and school facilities.
PrintDisplayed: 17/5/2024 02:31