MATOULKOVÁ, Dagmar and Karel SIGLER. Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo. In 23. pivovarsko-sladařské dny. 2009.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo
Authors MATOULKOVÁ, Dagmar and Karel SIGLER.
Edition 23. pivovarsko-sladařské dny, 2009.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Presentations at conferences
Field of Study 10600 1.6 Biological sciences
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Science
Keywords (in Czech) hořké chmelové látky, Lactobacillus brevis, kažení piva
Changed by Changed by: RNDr. Dagmar Matoulková, Ph.D., učo 67633. Changed: 23/7/2010 13:09.
Links
MSM6019369701, plan (intention)Name: Výzkum sladařských a pivovarských surovin a technologií
1M0570, research and development projectName: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele
PrintDisplayed: 1/5/2024 14:09