Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo
MATOULKOVÁ, Dagmar and Karel SIGLER. Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo. In 23. pivovarsko-sladařské dny. 2009. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Genetický základ schopnosti některých kmenů Lactobacillus brevis kazit pivo |
Authors | MATOULKOVÁ, Dagmar and Karel SIGLER. |
Edition | 23. pivovarsko-sladařské dny, 2009. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Presentations at conferences |
Field of Study | 10600 1.6 Biological sciences |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
Organization unit | Faculty of Science |
Keywords (in Czech) | hořké chmelové látky, Lactobacillus brevis, kažení piva |
Changed by | Changed by: RNDr. Dagmar Matoulková, Ph.D., učo 67633. Changed: 23/7/2010 13:09. |
Links | |
---|---|
MSM6019369701, plan (intention) | Name: Výzkum sladařských a pivovarských surovin a technologií |
1M0570, research and development project | Name: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele |
PrintDisplayed: 1/5/2024 14:09