SVATOŇOVÁ, Hana, Irena PLUCKOVÁ, Darina MÍSAŘOVÁ, Jaromír KOLEJKA, Libor LNĚNIČKA, Vladislav NAVRÁTIL, Aleš RUDA, Boris RYCHNOVSKÝ, Eduard HOFMANN a Jindřiška SVOBODOVÁ. Integrovaná přírodověda 3 - Město a venkov. Učitelův námětovník. 1. vyd. Brno: MUNI Press. 75 s. ISBN 978-80-210-5397-7. 2010.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Integrovaná přírodověda 3 - Město a venkov. Učitelův námětovník
Název česky Integrovaná přírodověda 3 - Město a venkov. Učitelův námětovník
Název anglicky Integrated science 3 - City and Countryside. Teacher book
Autoři SVATOŇOVÁ, Hana, Irena PLUCKOVÁ, Darina MÍSAŘOVÁ, Jaromír KOLEJKA, Libor LNĚNIČKA, Vladislav NAVRÁTIL, Aleš RUDA, Boris RYCHNOVSKÝ, Eduard HOFMANN a Jindřiška SVOBODOVÁ.
Vydání 1. vyd. Brno, 75 s. 2010.
Nakladatel MUNI Press
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISBN 978-80-210-5397-7
Klíčová slova česky město, venkov, sídlo, syntetické myšlení, integrovaná přírodověda, pracovní listy, metodické listy, námětovník
Klíčová slova anglicky city, countryside, seat, synthesis, integrated science, worksheets, book of inspirations
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Mgr. Ing. Libor Lněnička, Ph.D., učo 272260. Změněno: 14. 3. 2012 20:47.
Anotace
Jedná se o soubor metodických a pracovních listů na téma Město a venkov. Listy jsou pojaty integrovaně a kreativně a doplňují text pro učitele na totožné téma Město a venkov. Tento soubor metodických a pracovních listů je publikován na CD. Pro učitele tak představuje publikace vhodný doplněk námětů do výuky, které lze dále upravovat a pro potřeby výuky listy tisknout a kopírovat.
Anotace anglicky
Publication consists of worksheets and methodical recommendations related to teachers book named City and Coutryside. This set of worksheets and recommendations is enclosed on CD. The publication is sufficient suplement for teachers who are equiped by the possible learning activities for the teaching. Worksheets can be modified, copied and printed.
Návaznosti
CZ.1.07/1.3.10/01.0013, interní kód MUNázev: Syntézou poznatků přírodních věd k rozvoji klíčových kompetencí učitelů s důrazem na realizaci kurikulární reformy (Akronym: Integrovaná přírodověda)
Investor: Jihomoravský kraj, Syntézou poznatků přírodních věd k rozvoji klíčových kompetencí učitelů s důrazem na realizaci kurikulární reformy, 1.3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení
VytisknoutZobrazeno: 18. 4. 2024 07:21