VÁLKA, Miroslav. Zpracování potravin a lidová strava. In Lidová kultura a nářečí na Boskovicku. první. Boskovice: Muzeum Boskovicka, 2009, s. 97-113. Vlastivěda Boskovicka, sv. 2. ISBN 978-80-904089-1-3.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zpracování potravin a lidová strava
Název česky Zpracování potravin a lidová strava
Název anglicky Food processing and popular diet
Autoři VÁLKA, Miroslav (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání první. Boskovice, Lidová kultura a nářečí na Boskovicku, od s. 97-113, 17 s. Vlastivěda Boskovicka, sv. 2, 2009.
Nakladatel Muzeum Boskovicka
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor Archeologie, antropologie, etnologie
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/09:00047641
Organizační jednotka Filozofická fakulta
ISBN 978-80-904089-1-3
Klíčová slova česky potraviny ; lidová strava ; Boskovicko
Klíčová slova anglicky food ; popular diet ; Boskovice region
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Jana Malecká, Ph.D., učo 163109. Změněno: 25. 3. 2011 12:33.
Anotace
Kapitola pojednává o lidové stravě na Boskovicku, která úzce souvisela s místní zemědělskou produkcí.
Anotace anglicky
Chapter deals with diet of Boskovice region, which is closely related to the local agricultural production.
Návaznosti
MSM0021622427, záměrNázev: Interdisciplinární centrum výzkumů sociálních struktur pravěku až vrcholného středověku. Archeologický terénní a teoretický výzkum, využití přírodních věd, metodologie a informatika, ochrana kulturního dědictví
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Interdisciplinární centrum výzkumů sociálních struktur pravěku až vrcholného středověku
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 05:44