BESMÁKOVÁ, Jana a Hana BABYRÁDOVÁ. Spontánní umění (prezentace knihy přednáška a autorské čtení z knihy z kapitoly Intuitivní umění + vernisáž výstavy umělců i neumělců, jejichž výtvarná díla jsou v knize publikována.). 2011.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Spontánní umění (prezentace knihy přednáška a autorské čtení z knihy z kapitoly Intuitivní umění + vernisáž výstavy umělců i neumělců, jejichž výtvarná díla jsou v knize publikována.)
Název česky Spontánní umění (prezentace knihy přednáška a autorské čtení z knihy z kapitoly Intuitivní umění + vernisáž výstavy umělců i neumělců, jejichž výtvarná díla jsou v knize publikována.)
Název anglicky Spontaneous Art (prezentation of book, author's reading, collective exhibition of artists from the book)
Autoři BESMÁKOVÁ, Jana (203 Česká republika, garant, domácí) a Hana BABYRÁDOVÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání 2011.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání (zogranizování) výstavy (s/bez krit. katal.)
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14410/11:00050682
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky prezentace knihy, autorské čtení kolektivní výstava Spontánní umění
Klíčová slova anglicky prezentation of book author's reading collective exhibition of artists from the book
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: doc. PaedDr. Hana Stehlíková Babyrádová, Ph.D., učo 1422. Změněno: 4. 4. 2012 14:02.
Anotace
Spontánní umění je interdisciplinárním výstavním a publicistickým projektem propojujím oblasti teorie umění, teorie výchovy a galerijní pedagogiky. Výsledek projektu byl syntézou prezentace knihy (doc. Hana Babyrádová - uspořádání výstavy) a autorského čtení z knihy z kapitoly Intuitivní umění (MgA. Jana Besmáková) vernisáže a výstavy umělců i neumělců, jejichž výtvarná díla jsou v knize publikována.
Anotace anglicky
Spontaneous art is an interdisciplinary exhibition project and current affairs propojujím the theory of art education theory and pedagogy gallery. The result of the project was the synthesis of the book presentation (doc. Babyrádová Hana - the exhibition) and the author reading the book from Chapter Intuitive Arts (John MgA Besmáková) openings and exhibitions of artists and neumělců whose art works are published in the book.
Návaznosti
MUNI/A/1019/2010, interní kód MUNázev: Rozvoj kreativity ve školní i mimoškolní výtvarné pedagogice (Akronym: ROKREA)
Investor: Masarykova univerzita, Rozvoj kreativity ve školní i mimoškolní výtvarné pedagogice, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
1F44L/058/050, projekt VaVNázev: Moderní formy doprAvní výchovy dětí a mLádeže jAko prostředek snižování nehodovosti v pRovozu na pozeMních komunikacích - ALARM
Investor: Ministerstvo dopravy ČR, Moderní formy dopravní výchovy dětí a mládeže jako prostředek snižování nehodovosti v provozu na pozemních komunikacích - ALARM
VytisknoutZobrazeno: 24. 4. 2024 19:49