SYSLOVÁ, Zora. Vlastní hodnocení v mateřské škole. Praha: Dr. Josef Raabe, s.r.o, 2011, 4 s. Zpravodaj pro mateřské školy. ISSN 1803-6694.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Vlastní hodnocení v mateřské škole
Název anglicky Self-evaluation in the Kindergarten
Autoři SYSLOVÁ, Zora.
Vydání Praha, 4 s. Zpravodaj pro mateřské školy, 2011.
Nakladatel Dr. Josef Raabe, s.r.o
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
ISSN 1803-6694
Klíčová slova česky evaluace; vlastní hodnocení; indikátory; kriteria; školní vzdělávací program; oblasti hodnocení, nástroje
Klíčová slova anglicky evaluation; self-assessment; indicators; criterions; school educational programme; fields of evaluation; tools
Změnil Změnila: doc. PhDr. Zora Syslová, Ph.D., učo 243595. Změněno: 3. 1. 2013 18:51.
Anotace
Příspěvek se věnuje procesu vlastního hodnocení mateřské školy. Seznamuje čtenáře s oblastmi vlastního hodnocení a nástroji, které je možné v mateřské škole využít. Upozorňuje na nutnost vytváření kritérií a potřebu propojovat hodnocení s plánováním a dalším zkvalitňováním vzdělávací práce.
Anotace anglicky
Contribution devotes to the process of kindergarten’s self-evaluation. It familiarises readers with the fields of self-evaluation and with tools which it is possible to use in the kindergarten. It points necessity to form criterions and need to Conner evaluation with planning and with the next perfecting of the educational work.
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 12:29