PEŘINA, Aleš. 5.3. Rizika spojená s hygienickou úrovní stravovávní a stravovacích provozů - současná koncepce hygieny při provozování stravovacích služeb. In ADAMEC, Vladimír. Životní podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Jihomoravského kraje. 1. vydání. Brno: Zdravotní ústav se sídlem v Brně, 2006, p. 103-107. ISBN 80-239-8219-2.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name 5.3. Rizika spojená s hygienickou úrovní stravovávní a stravovacích provozů - současná koncepce hygieny při provozování stravovacích služeb.
Authors PEŘINA, Aleš.
Edition 1. vydání. Brno, Životní podmínky a jejich vliv na zdraví obyvatel Jihomoravského kraje. p. 103-107, 2006.
Publisher Zdravotní ústav se sídlem v Brně
Other information
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Medicine
ISBN 80-239-8219-2
Changed by Changed by: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452. Changed: 29/7/2014 13:07.
PrintDisplayed: 11/9/2024 14:11