ČADENI, Kristina, Lucie MUCALOVÁ, Lenka PROCHÁZKOVÁ and Jana SLADKÁ ŠEVČÍKOVÁ. Podpora profesionální prevence pedagogických pracovníků (Support for the prevention on professional teachers). In ŘEHULKA, E., JANDA, M. (eds.) ANOTACE příspěvků 7. konference s mezinárodní účastí Škola a zdraví 21. 2011. ISBN 978-80-210-5532-2.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Podpora profesionální prevence pedagogických pracovníků
Name in Czech Podpora profesionální prevence pedagogických pracovníků
Name (in English) Support for the prevention on professional teachers
Authors ČADENI, Kristina, Lucie MUCALOVÁ, Lenka PROCHÁZKOVÁ and Jana SLADKÁ ŠEVČÍKOVÁ.
Edition ŘEHULKA, E., JANDA, M. (eds.) ANOTACE příspěvků 7. konference s mezinárodní účastí Škola a zdraví 21, 2011.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Conference abstract
Field of Study 50300 5.3 Education
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit Faculty of Education
ISBN 978-80-210-5532-2
Keywords (in Czech) projekt; podpora profesionální prevence; pedagogický pracovník; poruchy příjmu potravy; rizikové faktory; zdravé stravovací návyky;
Keywords in English project; professional support prevention; educator; eating disorders; risk factors; healthy eating habits
Changed by Changed by: PhDr. Mgr. Lenka Adámková, Ph.D., učo 92125. Changed: 16/9/2013 17:35.
Abstract
Příspěvek pojednává o projektu s názvem Podpora profesionální prevence, jehož cílem bylo rozšíření schopností pedagogických pracovníků orientovat se v problematice poruch příjmu potravy a v oblasti zdravých stravovacích návyků podle nejnovějších poznatků lékařské vědy. Záměrem bylo pedagogy naučit rozpoznávat rizikové faktory onemocnění u žáků, jelikož se jedná o věkovou kategorii, která pro vznik nemoci představuje nejčetněji zastoupenou rizikovou skupinu.
Abstract (in English)
The paper deals with a project titled "Support to Professional Prevention", which aims to enhance the expertise of teachers in the field of eating disorders and healthy eating habits, using the latest medical knowledge. Its purpose was to give the teachers insight into how to recognise risk factors among students, who represent an age group most susceptible to the illness.
PrintDisplayed: 29/9/2024 23:56