BABYRÁDOVÁ, Hana a Táňa ŠEDOVÁ. Výměnný pobyt studentů katedry výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Masarykovy university a studentů katedry výtvarné výchovy Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg. 2011.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Výměnný pobyt studentů katedry výtvarné výchovy Pedagogické fakulty Masarykovy university a studentů katedry výtvarné výchovy Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg
Autoři BABYRÁDOVÁ, Hana a Táňa ŠEDOVÁ.
Vydání 2011.
Další údaje
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky workshop, performance
Změnil Změnila: Mgr. Táňa Šedová, Ph.D., učo 105376. Změněno: 22. 2. 2012 00:01.
Anotace
Výměnný program byl prvním setkáním studentů ze zmíněných měst a má byl základem pro další bohatou spolupráci v umělecké a vědecké oblasti. Studijní cesty měly studentům poskytnout možnost poznat Brno a Norimberk a jejich historii a nabídnout příležitost, v rámci výměny srovnat a reflektovat obsah a metody studia. 27.6.- 29.6.2011 proběhl v Nomrimberku společný performance-workshop. 1.7.2011 byla zahájena výstava, která prezentovala výsledky workshopu. Jádrem brněnské exkurze byla kromě prohlídky města, návštěvy muzeí a galerií také architektonická prohlídka k významným stavbám brněnského funkcionalismu. Na Kolonii Nový dům jsme hledali paralely s architekturou Bauhausu a sídlištěm Weißenhof ve Stutgartu.
VytisknoutZobrazeno: 18. 4. 2024 06:17