ŠAŠINKA, Čeněk, Zuzana KOCÁBOVÁ a Markéta JANKOVSKÁ. Test reakcí na stres: Vývoj nového grafického projektivního testu pro cílovou skupinu dětí a adolescnetů. In Psychologická diagnostika dětí a dospívajících: výzkum, prevence a školní poradenství. 2011.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Test reakcí na stres: Vývoj nového grafického projektivního testu pro cílovou skupinu dětí a adolescnetů
Název anglicky Test of responses to stress: development of new graphics projective psychological test for children
Autoři ŠAŠINKA, Čeněk (203 Česká republika, garant, domácí), Zuzana KOCÁBOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Markéta JANKOVSKÁ (203 Česká republika, domácí).
Vydání Psychologická diagnostika dětí a dospívajících: výzkum, prevence a školní poradenství, 2011.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Obor 50100 5.1 Psychology and cognitive sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14210/11:00056470
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky psychodiagnostika, copingová strategie, test reakcí na stres
Klíčová slova anglicky psychodiagnostic coping strategy test of responses to stress
Změnil Změnil: doc. Mgr. Čeněk Šašinka, Ph.D., učo 44276. Změněno: 30. 3. 2012 16:48.
Anotace
Test reakcí na stres (TRS) je nově vyvíjený grafikcý projektivní test určený pro cílovou skupinu dětí. Test reprezentuje 8 zátěžových situací ve formě komiks. V příspěvku jsou diskutovány možnosti užití testu a proces jeho standardizace.
Anotace anglicky
Test of responses to stress (TRS) is newly developed graphic projective psychological test for children. There are eight stress situations presented in the form of comics. In the paper are discussed possibilities of the test usage and process of presented method standardization.
Návaznosti
MUNI/A/0950/2009, interní kód MUNázev: Zvládání stresu z hlediska atribucí a sebehodnocení u adolescentů (Akronym: ZSHASA)
Investor: Masarykova univerzita, Zvládání stresu z hlediska atribucí a sebehodnocení u adolescentů, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 25. 4. 2024 02:41