REISSMANNOVÁ, Jitka and Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny v praxi (Leguminous vegetables in practice). 2012. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Luštěniny v praxi |
Name in Czech | Luštěniny v praxi |
Name (in English) | Leguminous vegetables in practice |
Authors | REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Alice PROKOPOVÁ (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution). |
Edition | 2012. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a conference |
Field of Study | 50300 5.3 Education |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
RIV identification code | RIV/00216224:14410/12:00059590 |
Organization unit | Faculty of Education |
Keywords (in Czech) | zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny; |
Keywords in English | health; health of education; nourishment; leguminous vegetables |
Changed by | Changed by: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Changed: 28/3/2013 12:59. |
Abstract |
---|
Cílem konference je poukázat na vysokou nutriční hodnotu luštěnin a nabídnout cestu k širokému sortimentu atraktivních pokrmů z nich připravených. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata konference: 1. Zvýšená produkce luštěnin umožní návrat k biologickým tradicím českého zemědělství 2. Současný stav kvality luštěnin v českém zemědělství 3. Kvalita bílkovin luštěnin 4. Nutriční přínos luštěnin |
Abstract (in English) |
---|
The conference aims to highlight the high nutritional value of legumes and the path to offer a wide range of interesting dishes on them. There were published the results of research. Conference topics: 1. Increased production of legumes to return to the biological traditions of Czech agriculture 2. The current state of quality of legumes in Czech agriculture 3.The quality of legume proteins 4. Nutritional benefits of legumes |
PrintDisplayed: 29/9/2024 23:56