REISSMANNOVÁ, Jitka and Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny v praxi (Leguminous vegetables in practice). 2012.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Luštěniny v praxi
Name in Czech Luštěniny v praxi
Name (in English) Leguminous vegetables in practice
Authors REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Alice PROKOPOVÁ (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution).
Edition 2012.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a conference
Field of Study 50300 5.3 Education
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/00216224:14410/12:00059590
Organization unit Faculty of Education
Keywords (in Czech) zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny;
Keywords in English health; health of education; nourishment; leguminous vegetables
Changed by Changed by: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Changed: 28/3/2013 12:59.
Abstract
Cílem konference je poukázat na vysokou nutriční hodnotu luštěnin a nabídnout cestu k širokému sortimentu atraktivních pokrmů z nich připravených. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata konference: 1. Zvýšená produkce luštěnin umožní návrat k biologickým tradicím českého zemědělství 2. Současný stav kvality luštěnin v českém zemědělství 3. Kvalita bílkovin luštěnin 4. Nutriční přínos luštěnin
Abstract (in English)
The conference aims to highlight the high nutritional value of legumes and the path to offer a wide range of interesting dishes on them. There were published the results of research. Conference topics: 1. Increased production of legumes to return to the biological traditions of Czech agriculture 2. The current state of quality of legumes in Czech agriculture 3.The quality of legume proteins 4. Nutritional benefits of legumes
PrintDisplayed: 29/7/2024 22:14