REISSMANNOVÁ, Jitka and Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny pro každého (Legumes for everyone). 2012. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Basic information | |
---|---|
Original name | Luštěniny pro každého |
Name in Czech | Luštěniny pro každého |
Name (in English) | Legumes for everyone |
Authors | REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Alice PROKOPOVÁ (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution). |
Edition | 2012. |
Other information | |
---|---|
Original language | Czech |
Type of outcome | Organization of a workshop |
Field of Study | 50300 5.3 Education |
Country of publisher | Czech Republic |
Confidentiality degree | is not subject to a state or trade secret |
RIV identification code | RIV/00216224:14410/12:00059594 |
Organization unit | Faculty of Education |
Keywords (in Czech) | zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny |
Keywords in English | health; health education; nourishment; legumes |
Changed by | Changed by: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Changed: 28/3/2013 12:58. |
Abstract |
---|
Workshop se zabývá nalezením řešení a hledáním nových účinných řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata workshopu: 1. Nutriční uvědomění 2. Kulinářské dovednosti 3. Kvalita a dostupnost |
Abstract (in English) |
---|
The workshop covers finding solutions and finding new efficient solutions for the introduction of legumes into the daily diet of our population. There were published the results of research. Workshop Topics: 1. nutritional awareness 2. culinary skills 3. quality and availability |
PrintDisplayed: 15/10/2024 08:37