REISSMANNOVÁ, Jitka and Alice PROKOPOVÁ. Luštěniny pro každého (Legumes for everyone). 2012.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Luštěniny pro každého
Name in Czech Luštěniny pro každého
Name (in English) Legumes for everyone
Authors REISSMANNOVÁ, Jitka (203 Czech Republic, belonging to the institution) and Alice PROKOPOVÁ (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution).
Edition 2012.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Organization of a workshop
Field of Study 50300 5.3 Education
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
RIV identification code RIV/00216224:14410/12:00059594
Organization unit Faculty of Education
Keywords (in Czech) zdraví; výchova ke zdraví; výživa; luštěniny
Keywords in English health; health education; nourishment; legumes
Changed by Changed by: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D., učo 23275. Changed: 28/3/2013 12:58.
Abstract
Workshop se zabývá nalezením řešení a hledáním nových účinných řešení pro zavedení luštěnin do každodenního jídelníčku naší populace. Byly zde prezentovány původní výsledky výzkumu. Témata workshopu: 1. Nutriční uvědomění 2. Kulinářské dovednosti 3. Kvalita a dostupnost
Abstract (in English)
The workshop covers finding solutions and finding new efficient solutions for the introduction of legumes into the daily diet of our population. There were published the results of research. Workshop Topics: 1. nutritional awareness 2. culinary skills 3. quality and availability
PrintDisplayed: 19/7/2024 00:31