DYČKA, Filip, Pavel BOBÁĽ a Janette BOBÁLOVÁ. Accelerated enzymatic digestion for the analysis of plant proteins. Online. 2011, [citováno 2024-04-23]
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Accelerated enzymatic digestion for the analysis of plant proteins
Autoři DYČKA, Filip, Pavel BOBÁĽ a Janette BOBÁLOVÁ
Vydání 2011.
Další údaje
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky ultrasonic ; infrared ; digestion
Změnil Změnil: Mgr. Filip Dyčka, Ph.D., učo 77671. Změněno: 3. 4. 2012 23:23.
Anotace
The aim of this work was to demonstrate the usefulness of the fast methods using ultrasonic or infrared assisted in-gel and in-solution digestion for analysis of proteins extracted from plant material. Both alternative methodologies led to better results compared to the standard protocol.
Návaznosti
AV0Z40310501, záměrNázev: Moderní analytické techniky pro bioanalýzu, ekologii a nanotechnologie
IAA600040701, projekt VaVNázev: Dynamika proteomu v odpovědi na zvýšené hladiny cytokininů u Arabidopsis
Investor: Akademie věd ČR, Dynamika proteomu v odpovědi na zvýšené hladiny cytokininů u Arabidopsis
1M0570, projekt VaVNázev: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele
1M06030, projekt VaVNázev: Funkční genomika a proteomika ve šlechtění rostlin
VytisknoutZobrazeno: 23. 4. 2024 22:00