TROJAN, Jakub, Petr SUCHÁNEK and Irena BUDÍKOVÁ. Předpoklady regionální konkurenceschopnosti městských územních celků na příkladu Vyškova. In Konkurenceschopnost v cestovním ruchu, gastronomii a hotelnictví. Sborník příspěvků z páté mezinárodní konference. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012, p. 251-257, 271 pp. ISBN 978-80-87300-18-3. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{981101, author = {Trojan, Jakub and Suchánek, Petr and Budíková, Irena}, address = {Brno}, booktitle = {Konkurenceschopnost v cestovním ruchu, gastronomii a hotelnictví. Sborník příspěvků z páté mezinárodní konference}, keywords = {competitiveness; tourism; regional development; Vyškov}, language = {cze}, location = {Brno}, isbn = {978-80-87300-18-3}, pages = {251-257}, publisher = {Vysoká škola obchodní a hotelová}, title = {Předpoklady regionální konkurenceschopnosti městských územních celků na příkladu Vyškova}, year = {2012} }
TY - JOUR ID - 981101 AU - Trojan, Jakub - Suchánek, Petr - Budíková, Irena PY - 2012 TI - Předpoklady regionální konkurenceschopnosti městských územních celků na příkladu Vyškova PB - Vysoká škola obchodní a hotelová CY - Brno SN - 9788087300183 KW - competitiveness KW - tourism KW - regional development KW - Vyškov N2 - Příspěvek je zaměřený na studium předpokladů pro posílení konkurenceschopnosti územních jednotek na příkladu města Vyškova. Konkurenceschopnost je vnímána prizmatem regionálního rozvoje, zejména jeho parciální složkou cestovního ruchu. Objektem výzkumu je město Vyškov v Jihomoravském kraji. Strukturální analýza konkurenčního prostředí je doplněna dotazníkovým šetřením mezi incomingovými turisty a výsledky jsou srovnávány s obdobným šetřením prováděným Českou centrálou cestovního ruchu (CzechTourism). Optimalizační návrh zvýšení konkurenceschopnosti města Vyškova coby modelového územního celku je diskutován v kontextu provedených analýz. ER -
TROJAN, Jakub, Petr SUCHÁNEK and Irena BUDÍKOVÁ. Předpoklady regionální konkurenceschopnosti městských územních celků na příkladu Vyškova. In \textit{Konkurenceschopnost v cestovním ruchu, gastronomii a hotelnictví. Sborník příspěvků z páté mezinárodní konference}. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2012, p.~251-257, 271 pp. ISBN~978-80-87300-18-3.
|