BÁRTA, Jan, Veronika BÁRTOVÁ, Andrea KAMENOVÁ, Zbyněk ZDRÁHAL, Adéla BRABCOVÁ a Vladislav ČURN. Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností. 2012. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností |
Název česky | Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností |
Název anglicky | Protein isolate from potatoes with antimicrobial activity |
Autoři | BÁRTA, Jan (203 Česká republika, garant), Veronika BÁRTOVÁ (203 Česká republika), Andrea KAMENOVÁ (203 Česká republika), Zbyněk ZDRÁHAL (203 Česká republika, domácí), Adéla BRABCOVÁ (203 Česká republika) a Vladislav ČURN (203 Česká republika). |
Vydání | 2012. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Výsledky s právní ochranou |
Obor | 10406 Analytical chemistry |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/00216224:14740/12:00073131 |
Organizační jednotka | Středoevropský technologický institut |
Klíčová slova česky | brambory; proteiny; inhibitory proteáz; antimikrobiální účinnost |
Klíčová slova anglicky | potatoes; proteins; protease inhibitors; antimicrobial activity |
Štítky | KONTROLA OK, rivok |
Změnil | Změnila: Olga Křížová, učo 56639. Změněno: 23. 7. 2014 14:51. |
Anotace |
---|
Užitný vzor obsahuje postup pro přípravu izolátu termostabilních proteinů z hlízové šťávy brambor, který vykazuje antimikrobiální účinky. |
Anotace anglicky |
---|
A protocol for preparation of thermostable protein isolate obtained from potato fruit juice which exhibits antimicrobial activity. |
Návaznosti | |
---|---|
QI91A069, projekt VaV | Název: Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích. |
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích, Udržitelný rozvoj agrárního sektoru |