Informační systém MU
BÁRTA, Jan, Veronika BÁRTOVÁ, Andrea KAMENOVÁ, Zbyněk ZDRÁHAL, Adéla BRABCOVÁ a Vladislav ČURN. Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností. 2012.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností
Název česky Izolát proteinů z brambor s antimikrobiální účinností
Název anglicky Protein isolate from potatoes with antimicrobial activity
Autoři BÁRTA, Jan (203 Česká republika, garant), Veronika BÁRTOVÁ (203 Česká republika), Andrea KAMENOVÁ (203 Česká republika), Zbyněk ZDRÁHAL (203 Česká republika, domácí), Adéla BRABCOVÁ (203 Česká republika) a Vladislav ČURN (203 Česká republika).
Vydání 2012.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Výsledky s právní ochranou
Obor 10406 Analytical chemistry
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14740/12:00073131
Organizační jednotka Středoevropský technologický institut
Klíčová slova česky brambory; proteiny; inhibitory proteáz; antimikrobiální účinnost
Klíčová slova anglicky potatoes; proteins; protease inhibitors; antimicrobial activity
Štítky KONTROLA OK, rivok
Změnil Změnila: Olga Křížová, učo 56639. Změněno: 23. 7. 2014 14:51.
Anotace
Užitný vzor obsahuje postup pro přípravu izolátu termostabilních proteinů z hlízové šťávy brambor, který vykazuje antimikrobiální účinky.
Anotace anglicky
A protocol for preparation of thermostable protein isolate obtained from potato fruit juice which exhibits antimicrobial activity.
Návaznosti
QI91A069, projekt VaVNázev: Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích.
Investor: Ministerstvo zemědělství ČR, Hodnocení potenciálu proteinů planých genotypů brambor pro využití ve šlechtění bramboru (Solanum tuberosum L.) a v biotechnologiích, Udržitelný rozvoj agrárního sektoru
Zobrazeno: 19. 4. 2024 02:23