česky | in English
Název česky: Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 1)
Název anglicky: Dried fruits and their safety (part 1)
RIV/00216224:14110/19:00109866 Článek v odborném periodiku. čeština. Česká republika.
Křivská, Anna (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Zvěřina, Ondřej (203 Česká republika, garant, domácí)
Klíčová slova anglicky: dried fruits
Recenzováno: ano
Změnila: Mgr. Tereza Miškechová, učo 341652. Změněno: 5. 5. 2020 09:29.
Název česky: Sušené ovoce a jeho bezpečnost (část 2)
Název anglicky: Dried fruits and their safety (part 2)
RIV/00216224:14110/19:00110731 Článek v odborném periodiku. čeština. Česká republika.
Křivská, Anna (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Zvěřina, Ondřej (203 Česká republika, garant, domácí)
Klíčová slova anglicky: dried fruits
Recenzováno: ano
Změnila: Mgr. Tereza Miškechová, učo 341652. Změněno: 5. 5. 2020 09:26.
Název anglicky: Examination of drinking water
RIV/00216224:14110/19:00116485 Audiovizuální tvorba. čeština. Česká republika.
Šimůnek, Jan (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Zvěřina, Ondřej (203 Česká republika, domácí) -- Chaloupková, Jana (203 Česká republika, domácí) -- Chuchmová, Veronika (203 Česká republika, domácí) -- Křivská, Anna (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: examination of drinking water
Změnila: Mgr. Tereza Miškechová, učo 341652. Změněno: 24. 9. 2020 07:56.
Název anglicky: Microbiota and obesity
RIV/00216224:14110/17:00098042 Článek v odborném periodiku. Ostatní lékařské obory. čeština. Česká republika.
Šubrtová, Marie (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Lörincziová, Petra (703 Slovensko, domácí) -- Matějová, Halina (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: Microbiota; obesity
Recenzováno: ano
Změnila: Soňa Böhmová, učo 232884. Změněno: 19. 3. 2018 17:48.
RIV/00216224:14110/17:00097079 Článek v odborném periodiku. Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa. angličtina. Spojené státy.
Balík, Josef (203 Česká republika) -- Híc, Pavel (203 Česká republika) -- Kulichová, Jana (203 Česká republika) -- Novotná, Pavla (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, garant, domácí) -- Houška, Milan (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: Enrichment of must; Lignans (HMR; CONI); Antioxidant activity; Total polyphenol content
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Soňa Böhmová, učo 232884. Změněno: 7. 3. 2018 16:55.
RIV/00216224:14110/16:00087675 Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Spojené státy.
Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Balík, Josef (203 Česká republika) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Novotná, Pavla (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, garant, domácí) -- Landfeld, Aleš (203 Česká republika) -- Híc, Pavel (203 Česká republika) -- Tománková, Eva (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Houška, Milan (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: Grapevine juices; Thermomaceration; Biologically active compounds; Antioxidative capacity; Total polyphenols; Antimutagenic activity
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 4. 8. 2016 08:40.
Název anglicky: Methodology of microbiological examination of books and library environment and depositories
RIV/00216224:14110/16:00087576 Cert., akred., schvál. metodiky, specializované mapy, léčebné, památkové postupy. Hygiena. čeština. Česká republika.
Šimůnek, Jan (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Chaloupková, Jana (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: methodology; fungi; books; environment
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 16. 5. 2017 09:13.
Název anglicky: Microbiological risks from food during pregnancy
RIV/00216224:14110/16:00089305 Článek v odborném periodiku. Ostatní lékařské obory. čeština. Česká republika.
Palánová, Blanka (203 Česká republika, domácí) -- Stávková, Jana (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Matějová, Halina (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: pregnancy; foodborne diseases
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 15. 11. 2016 07:41.
Název česky: Mykologická studie v rámci projektu NAKI DF12P01OVV047
Název anglicky: Mycologic study in NAKI DF12P01OVV047 project
Hygiena. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: fungi; detection; books; methods
Druh účasti: vyžádaná přednáška
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 2. 2. 2017 15:08.
Název anglicky: Process for producing thermo-macerated must with addition of L-ascorbic acid
RIV/00216224:14110/16:00087681 Patent. Potravinářství. čeština. Česká republika.
Balík, Josef (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Híc, Pavel (703 Slovensko) -- Horák, Miroslav (203 Česká republika) -- Tománková, Eva (203 Česká republika) -- Šnurkovič, Petr (203 Česká republika) -- Houška, Milan (203 Česká republika) -- Kýhos, Karel (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, garant, domácí) -- Sobota, Jindřich (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: thermo-macerated must; L-ascorbic acid
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 20. 3. 2017 15:54.
RIV/00216224:14110/15:00080279 Článek v odborném periodiku. Pěstování rostlin, osevní postupy. angličtina. Česká republika.
Landfeld, Aleš (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Balík, Josef (203 Česká republika) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Novotná, Pavla (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Híc, Pavel (203 Česká republika) -- Tománková, Eva (203 Česká republika) -- Halama, Radek (203 Česká republika) -- Houška, Milan (203 Česká republika, garant)
Klíčová slova anglicky: grape juices; stilbens content; UV irradiation; ozonisation
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnila: Soňa Böhmová, učo 232884. Změněno: 17. 6. 2015 13:09.
Název anglicky: Mycological examination of books and library environment of Benedictine monastery in Rajhrad
RIV/00216224:14110/15:00080335 Odborná kniha. Mikrobiologie, virologie. čeština. Česká republika.
Šimůnek, Jan (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Kubátová, Anna (203 Česká republika) -- Chaloupková, Jana (203 Česká republika, domácí) -- Prášil, Karel (203 Česká republika) -- Pavelková, Jindra (203 Česká republika) -- Hubka, Vít (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: fungi; library; books; methodics; hazard for books; hazard for humans
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 28. 1. 2016 12:27.
Název anglicky: Mycological examination of books and library environment of Benedictine monastery in Rajhrad
Mikrobiologie, virologie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: fungi; library; books; methodics; hazard for books; hazard for humans
Změnila: Mgr. Radka Vyskočilová, učo 2368. Změněno: 31. 5. 2016 15:12.
Název anglicky: Cabbage as a lactic fermented vegetables
RIV/00216224:14110/12:00062036 Článek v odborném periodiku. Veřejné zdravotnictví, sociální lékařství. čeština. Česká republika.
Moučka, Tomáš (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, garant, domácí) -- Matějová, Halina (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: cabbage; Lactic fermentation; bacteria
Recenzováno: ano
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 14. 2. 2013 18:13.
RIV/00216224:14110/11:00056917 Článek v odborném periodiku. Ostatní lékařské obory. angličtina. Česká republika.
Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant, domácí) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Zendulka, Ondřej (203 Česká republika, domácí) -- Průchová, Jiřina (203 Česká republika) -- Chaloupková, Jana (203 Česká republika, domácí) -- Novotná, Pavla (203 Česká republika) -- Houška, Milan (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: cruciferous vegetables; juice; antimutagenic effects; sulforaphane; isothiocyanates
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 11. 4. 2012 15:40.
Název anglicky: Grape juice enriched with resveratrol
RIV/00216224:14110/11:00064798 Výsledky s právní ochranou. Hygiena. čeština. Česká republika.
Houška, Milan (203 Česká republika, garant) -- Kýhos, Karel (203 Česká republika) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Landfeld, Aleš (203 Česká republika) -- Halama, Radek (203 Česká republika) -- Adámek, Lubomír (203 Česká republika) -- Průchová, Jiřina (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Balík, Josef (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Sobota, Jindřich (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: grape juice; resveratrol
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 10. 4. 2013 14:44.
Název anglicky: Thermotreated grape juice with added L-ascorbic acid
RIV/00216224:14110/11:00065676 Výsledky s právní ochranou. Ostatní lékařské obory. čeština. Česká republika.
Balík, Josef (203 Česká republika, garant) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Híc, Pavel (203 Česká republika) -- Horák, Miroslav (203 Česká republika) -- Tománková, Eva (203 Česká republika) -- Šnurkovič, Petr (203 Česká republika) -- Houška, Milan (203 Česká republika) -- Kýhos, Karel (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Sobota, Jindřich (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: grape juice; thermal treatment; L-ascorbic acid
Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 6. 11. 2013 10:14.
Název česky: Hygienické a mikrobiologické parametry menz pro studenty MU, Brno
Název anglicky: Hygienic and microbiological parameters of student's halls of Masaryk university, Brno
RIV/00216224:14110/09:00039545 Stať ve sborníku. Hygiena. čeština. Česká republika.
Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, garant) -- Šimůnek, Jan (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: student's halls hygiene
Změnil: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc., učo 1007. Změněno: 25. 3. 2010 10:00.
Název česky: Antimutagenní aktivita suroviny a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
Název anglicky: Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines
RIV/00216224:14110/08:00025255 Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Balík, Josef (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: wine; grape berries; polyphenolic compounds; antimutagenicity
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 26. 6. 2009 09:56.
Název anglicky: Antimutagenic activity of raw materials and by-products by production of grape wines
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: wine; grape berries; polyphenolic compounds; antimutagenicity
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 24. 6. 2009 14:07.
Název česky: Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín
Název anglicky: Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines
Genetika a molekulární biologie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Wine;grape berries;antimutagenicity
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Recenzováno: ano
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 6. 2009 13:15.
Název anglicky: Phenolic compounds in wine technology
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: polyphenols; piceid; resveratrol; caftaric acid; antioxidative capacity; grape must; wine; pressing
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 24. 6. 2009 14:34.
Název česky: Hodnocení polyfenolů a antioxidační aktivity v hroznech a listech Vitis vinifera L.
Název anglicky: Evaluation of polyphenols and of antioxidative activity of grapes and leaves of Vitis vinifera L.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: vine grapes; vine leaves; piceid; resveratrol; caftaric acid; catechin; epicatechin; DPPH; FRAP
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 24. 6. 2009 15:02.
Název česky: Přírodní karcinogeny
Název anglicky: Natural carcinogens
Vliv životního prostředí na zdraví. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: carcinogens;plants;animals;fungi;mycotoxins
Recenzováno: ano
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 6. 2009 10:56.
Název česky: Vztah mezi obsahem polyfenolů a antioxidační aktivitou ve vinných hroznech a listech
RIV/00216224:14110/08:00051121 Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Balík, Josef (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Kumšta, Michal (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Híc, Pavel (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: vine grapes; vine leaves; stems; downy mildew; powdery mildew; grey mould; piceid; resveratrol; caftaric acid; catechin; epicatechin; photochemiluminiscence; DPPH; FRAP
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 10. 4. 2012 13:44.
Název česky: Změny vybraných fenolických látek v technologii vína
Název anglicky: The changes of selected phenolic substances in wine technology
RIV/00216224:14110/08:00035013 Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Balík, Josef (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Híc, Pavel (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: polyphenols; piceid; resveratrol; caftaric acid; colour; antioxidative capacity; grape must; pressing; red wine;clarifyig agents
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 26. 6. 2009 09:55.
Název česky: Zajištění bezpečnosti ovocno-zeleninové šťáv ošetřením vysokým tlakem
RIV/00216224:14110/07:00050798 Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Spojené státy.
Houška, Milan (203 Česká republika, garant) -- Strohalm, Jiří (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí) -- Vrchotova, Naděžda (203 Česká republika) -- Gabrovska, D. (203 Česká republika) -- Otova, B. (203 Česká republika) -- Gresova, P. (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: food safety; high pressure; fruit vegetable
Mezinárodní význam: ano
Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 20. 4. 2012 09:52.
Název anglicky: Micromycetes in deposit of ancient prints and manuscripts during moving to new building
Mikrobiologie, virologie. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Micromycetes; deposit; print; manuscipt
Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 6. 4. 2012 14:51.
Název česky: Vliv čištění na barvu a koncentraci antokyaninů a polyfenolů v červeném víně
Název anglicky: effect of clarirification on colour, concentration of anthocyanins and polyphenols in red wine
RIV/00216224:14110/07:00050906 Stať ve sborníku. Potravinářství. angličtina. Itálie.
Balík, Josef (203 Česká republika) -- Kyseláková, Marie (203 Česká republika) -- Veverka, Jaromír (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: claryfying agens red wine polyphenols anthocynins method
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Recenzováno: ano
Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 6. 4. 2012 14:43.
Název česky: Vliv pravidelné konzumace kefírového nápoje na výskyt Enterococcus faecalis v lidské stolici
RIV/00216224:14110/07:00051007 Článek v odborném periodiku. Mikrobiologie, virologie. angličtina. Česká republika.
Forejt, Martin (203 Česká republika, garant, domácí) -- Šimůnek, Jan (203 Česká republika, domácí) -- Brázdová, Zuzana (203 Česká republika, domácí) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika, domácí)
Klíčová slova anglicky: Enterococcus faecalis; kefir beverage; probiotics; Slanety Bartlez; women
Mezinárodní význam: ano
Recenzováno: ano
Změnil: Mgr. Michal Petr, učo 65024. Změněno: 10. 4. 2012 15:48.
Název česky: Vysoký tlak a potraviny-ovocnozeleninové šťávy
Název anglicky: High pressure and foods - fruit/vegetable juices
RIV: Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Houška, Milan (203 Česká republika) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Kocurová, Kateřina (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Fiedlerová, Vlasta (203 Česká republika) -- Holasová, Maria (203 Česká republika) -- Gabrovská, Dana (203 Česká republika) -- Paulíčková, Ivana (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: High-pressure; Foods; Broccoli juice; Sulforaphane; anti-mutagenicity
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 25. 6. 2009 14:29.
Název česky: Inhibice mutagenity působením šťáv a biologicky aktivních látek z brukvovité zeleniny
Název anglicky: Inhibition of mutagenity by biological active substances from cruciferous vegetable
RIV/00216224:14510/06:00031575 Stať ve sborníku. Genetika a molekulární biologie. čeština. Česká republika.
Mandelová, Lucie (203 Česká republika, garant) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika) -- Tříska, J. (203 Česká republika) -- Vrchotová, N. (203 Česká republika) -- Houška, M. (203 Česká republika) -- Strohalm, J. (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: broccoli juice; ames test; micronucleus assay
Změnila: Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D., učo 20828. Změněno: 26. 3. 2010 12:30.
Název česky: Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem
Název anglicky: Antimutagenic activity of broccoli juice treated by high pressure.
RIV/00216224:14510/05:00031149 Stať ve sborníku. Genetika a molekulární biologie. čeština. Česká republika.
Mandelová, Lucie (203 Česká republika, garant) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika) -- Houška, Milan (203 Česká republika) -- Srohalm, Jan (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Gabrovská, Dana (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: broccoli juice; Ames test; micronucleus assay;antimutagenicity
Recenzováno: ano
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 6. 2009 13:29.
Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 8. 2. 2006 13:29.
Název česky: Funkční potraviny připravené užitím vysokotlakého ošetření
Název anglicky: Functional food components prepared with assistance of high pressure treatment
Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Functional food; high pressure; broccoli juice; antimutagenic activity
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 25. 6. 2009 14:53.
Název česky: Mikrobiologický obraz šťáv a salátů ošetřených vysokým tlakem
Název anglicky: Microbial analysis fruit/vegetable juices and salads treated by high pressure
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: microbiology;fruit;vegetable;high pressure
Druh sborníku: postkonferenční sborník
Recenzováno: ano
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 6. 2009 12:33.
Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 8. 2. 2006 13:39.
Potravinářství. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 8. 2. 2006 13:13.
Název česky: Distribuce resveratrolu a dalších fenolických látek v bobulích a stopkách modrých hroznů.
Název anglicky: The distribution of resveratrol and other phenolic compounds in the berries and stems of the red vine
Analytická chemie, separace. čeština. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: phenolic compounds; resveratrol;
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 25. 6. 2009 15:02.
Analytická chemie, separace. angličtina. Rakousko.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 3. 2005 11:36.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 3. 2005 13:15.
Název česky: Antimutagenní potenciál polyfenolických sloučenin obsažených v révových vínech
Název anglicky: Antimutagenic activity of polyphenols contained in wines
RIV/00216224:14110/03:00030927 Stať ve sborníku. Genetika a molekulární biologie. čeština. Česká republika.
Lefnerová, Danuše (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Burdová, Lucie (203 Česká republika) -- Marečková, Lada (203 Česká republika) -- Zavadilová, Vladislava (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: antimutagenic activity;polyphenols;wines
Druh sborníku: předkonferenční sborník
Recenzováno: ano
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 6. 2009 15:06.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 3. 2005 11:48.
Název česky: Knižní fondy - Mikroklima a jeho ovlivňování
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 26. 10. 2005 15:02.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 3. 2005 12:52.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 3. 2005 12:36.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 18. 3. 2005 10:57.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 3. 2005 14:13.
Analytická chemie, separace. angličtina. Slovensko.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 3. 2005 11:59.
Analytická chemie, separace. angličtina. Slovensko.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 3. 2005 13:04.
Analytická chemie, separace. angličtina. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 23. 3. 2005 11:27.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 3. 2005 10:35.
Pedagogika a školství. čeština. Česká republika.
Změnil: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc., učo 1007. Změněno: 16. 1. 2001 17:41.
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnil: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc., učo 1007. Změněno: 16. 1. 2001 17:51.
Název anglicky: Determination genotoxic effects of molds isolated from foods and their inhibition by some carotenoids
Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 22. 1. 2001 14:38.
Změnil: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc., učo 1007. Změněno: 16. 1. 2001 18:17.
Název anglicky: The fungi in food and their genotoxic risk
RIV: Stať ve sborníku. Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 12. 1999 12:29.
Název anglicky: The fungi in food and their genotoxic risk
RIV: Výzkumná zpráva. Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnila: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D., učo 2716. Změněno: 21. 12. 1999 12:22.
Název anglicky: Molds in foods and their genotoxic hazard
RIV: Výzkumná zpráva. Hygiena. čeština. Česká republika.
Změnil: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc., učo 1007. Změněno: 29. 4. 1999 13:13.