Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2024

    1. KOSEČKOVÁ, Pavlína, Ondřej ZVĚŘINA and Katarína LETKOVÁ. Nutritional insights into broths in relation to elemental composition. European Food Research and Technology. NEW YORK: SPRINGER, 2024. ISSN 1438-2377. Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s00217-024-04556-2.

    2022

    1. KRULÍKOVÁ, Martina, Pavlína KOSEČKOVÁ and Ondřej ZVĚŘINA. Jíst hmyz neznamená okusovat brouka! (Eating insects doesn't mean nibbling on bugs!). Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis s.r.o., 2022, vol. 77, No 1, p. 4-5. ISSN 1211-846X.
    2. KOSEČKOVÁ, Pavlína, Ondřej ZVĚŘINA, Marie PĚCHOVÁ, Martina KRULÍKOVÁ, Eva DUBORSKÁ and Marie BORKOVCOVÁ. Mineral profile of cricket powders, some edible insect species and their implication for gastronomy. Journal of Food Composition and Analysis. San Diego: Elsevier Inc., 2022, vol. 107, April 2022, p. 1-7. ISSN 0889-1575. Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104340.
    3. KOSEČKOVÁ, Pavlína. Odhad zátěže Cd a Pb ze sójových výrobků u vegetariánů a veganů. In XLI. Regionální pracovní dny klinické biochemie. 2022. ISBN 978-80-88354-28-4.

    2021

    1. KOSEČKOVÁ, Pavlína, Ondřej ZVĚŘINA, Marie PĚCHOVÁ and Marie BORKOVCOVÁ. Mineral profile of edible insect species popular in Czechia. In International Nutrition Research Conference. 2021.

    2020

    1. KOSEČKOVÁ, Pavlína, Ondřej ZVĚŘINA, Tomáš PRUŠA, Pavel COUFALÍK and Eliška HREŽOVÁ. Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians. Environmental Monitoring and Assessment. Netherlands: Kluwer Academic Publishers, 2020, vol. 192, No 2, p. 1-7. ISSN 0167-6369. Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s10661-019-8034-7.

    2019

    1. KOSEČKOVÁ, Pavlína, Ondřej ZVĚŘINA, Tomáš PRUŠA, Pavel COUFALÍK and Eliška HREŽOVÁ. Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians. In EFAD Conference 2019. 2019.
    2. KOSEČKOVÁ, Pavlína. Jak si sestavit vyvážený jídelníček (How to set up a balanced diet). Brno: Studentská asociace nutričních terapeutů, 2019.
    3. ZVĚŘINA, Ondřej, Jan KUTA, Pavel COUFALÍK, Pavlína KOSEČKOVÁ and Josef KOMÁREK. Simultaneous determination of cadmium and iron in different kinds of cereal flakes using high-resolution continuum source atomic absorption spectrometry. Food Chemistry. Oxford, UK: Elsevier Science, 2019, vol. 298, UNSP 125084, p. 1-5. ISSN 0308-8146. Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.125084.

    2018

    1. KOSEČKOVÁ, Pavlína. Odhad zátěže kadmiem ze sóje a sójových výrobků u alternativního způsobu stravování (Estimation of cadmium load from soybeans and soy-based foods for vegetarians). In VIII. Studentská vědecká konference. 2018. ISBN 978-80-7464-483-2.

    2016

    1. KOSEČKOVÁ, Pavlína. Mýty ve výživě (Nutrition Myths). Brno: Studentská asociace nutričních terapeutů, 2016.
    2. KOSEČKOVÁ, Pavlína. Rok poté – aneb zkušenosti nutričního terapeuta s dietním systémem ve školním stravování (Year after - or the experience of a dietitian with a dietary system in school catering). Výživa a potraviny. Výživaservis s.r.o., 2016. ISSN 1211-846X.
Display details
Displayed: 25/7/2024 14:08