Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2017

    1. ŠUBRTOVÁ, Marie, Danuše LEFNEROVÁ, Petra LÖRINCZIOVÁ and Halina MATĚJOVÁ. Mikrobiota a obezita (Microbiota and obesity). Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis, 2017, vol. 2017, No 4, p. 86-88. ISSN 1211-846X.

    2015

    1. ŠUBRTOVÁ, Marie and Halina MATĚJOVÁ. Sodík a jeho vliv na zdraví (Sodium and its impact on health). Hygiena. Praha: Státní zdravotní ústav, 2015, vol. 60, No 4, p. 149-154. ISSN 1802-6281.

    2014

    1. ŠUBRTOVÁ, Marie and Halina MATĚJOVÁ. Je reálné snížit příjem sodíku v české populaci na doporučené množství ? (Is it real to reduce sodium intake in the Czech population to the recommende level?). Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis, 2014, vol. 69, No 2, p. 52-54. ISSN 1211-846X.

    2010

    1. JAKUBIKOVÁ, Marie, Marcela DOFKOVÁ, Jitka BLAHOVÁ and Jiří RUPRICH. Spotřeba jednoduchých cukrů a vlákniny v populaci ČR (Intake of sugars and dietary fiber in Czech population). In Sborník abstrakt (konference Slezské dny preventivní medicíny, 10. ročník). první. Ostrava: Ostravská univerzita v Ostravě, Fakulta zdravotnických studií, 2010, p. 25-107. ISBN 978-80-7368-695-6.

    2009

    1. POSLUSNA, Kamila, Jiří RUPRICH, Jeanne DE VRIES, Marie JAKUBIKOVA and Pieter VAN´T VEER. Misreporting of energy and micronutrient intake estimated by food records and 24 hour recalls, control and adjustment methods in practice. British Journal of Nutrition. Cambridge: Cambridge University Press, 2009, vol. 101, suppl. 2, p. 73-85. ISSN 0007-1145.

    2008

    1. RUPRICH, Jiří, Marie JAKUBIKOVÁ and Kamila POSLUŠNÁ. Význam chyb při zjišťování spotřeby potravin: „misreporting.“ (Consequences of errors in dietary intake assessment: "misreporting".). In 13. konference Monitoringu - Zdraví a životní prostředí. 2008.
Display details
Displayed: 22/7/2024 10:16