Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2017

    1. JEHLIČKA, Petr a Petr DANĚK. Rendering the Actually Existing Sharing Economy Visible: Home-Grown Food and the Pleasure of Sharing. Sociologia ruralis. Hoboken, NJ USA: Wiley, 2017, roč. 57, č. 3, s. 274-296. ISSN 0038-0199. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1111/soru.12160.

    2009

    1. KARPÍŠKOVÁ, Renata, Zora ŠŤÁSTKOVÁ a Sylva KARPÍŠKOVÁ. Nálezy meticilin rezistentních Staphylococcus aureus u zvířat. Veterinářství. Praha: Profi Press, s.r.o., 2009, roč. 59, č. 1, s. 34-38, 4 s. ISSN 0506-8231.

    2008

    1. COLLINS, Rita Chalmers. American Food and Literature: A Tasty Combo for Exploring the English Language. 1. vyd. Brno: PdF MU Department of English, 2008, 3 s. Vol. 8 No. 1. ISSN 1214-6676.
    2. FOREJT, Martin. Dusičnany v potravinách. Medicína pro praxi. Olomouc: Solen, s.r.o., 2008, roč. 5, č. 9, s. 333-334. ISSN 1214-8687.
    3. FIŠEROVÁ, Veronika a Naděžda JOHANISOVÁ. Podpora prodeje regionálních produktů - koncept kryté tržnice v Brně. In DRESLEROVÁ, Jaromíra. Venkovská krajina 2008. Sborník z 6 ročníku mezinárodní mezioborové konference, konané 23.25.května 2008 Hostětíně, Bílé Karpaty. Kostelec nad Čenými lesy: Česká společnost pro krajinnou ekologii, regionální organizace CZ-IALE, 2008, s. 13-17. ISBN 978-80-87154-19-9.
    4. KLVAČ, Pavel a Zbyněk ULČÁK. Samozásobitelství potravinami - může být život na venkově luxusní? In DRESLEROVÁ, Jaromíra. Venkovská krajina 2008. Sborník z 6 ročníku mezinárodní mezioborové konference, konané 23.25.května 2008 Hostětíně, Bílé Karpaty. Kostelec nad Čenými lesy: Česká společnost pro krajinnou ekologii, regionální organizace CZ-IALE, 2008, s. 48-51. ISBN 978-80-87154-19-9.

    2006

    1. KLESCHT, Vladimír, Iva HRNČIŘÍKOVÁ a Lucie MANDELOVÁ. Éčka v potravinách. 1. vyd. Brno: Computer Press, a.s., 2006, 108 s. KZ0045. ISBN 80-251-1292-6.
    2. POLAČIK, Matej, Markéta ONDRAČKOVÁ, Zdeněk ADÁMEK, Teodora TRICHKOVA, Milen VASSILEV, Eva NYKLOVÁ a Jan SYCHRA. Food patterns of Neogobius (Perciformes: Gobiidae) species within the longitudinal profile of the Danube River. In Danube.River.Life 36th International Conference International Association for Danube Research, Book of Abstracts. 2006. ISBN 3-9500723-1-4.
    3. ADAM, Vojtěch, Veronika ŠUPALKOVÁ, Soňa KŘÍŽKOVÁ, Radka MIKELOVÁ, Ondřej ZÍTKA, Karel STEJSKAL, Aleš HORNA a René KIZEK. Úvod do problematiky přípravy mobilní fáze pro elektrochemickou detekci. In 2. letni škola elektrochemické a coulochemické detekce ve spojeni s kapalinovou chromatografií. první. Brno: Mendelova lesnická a zemědělská universita, 2006, s. 17-23. ISBN 80-7157-965-3.
    4. TAJMROVÁ, Lenka a Jan HELEŠIC. Živorní cyklus a potrava Polycentropus flavomaculatus (Pictet, 1834) (Trichoptera, Polycentropidae). In Sborník příspěvků 14. konference ČLS a SLS. 2006. ISBN 80-239-7257-X.

    2005

    1. JANOUŠKOVÁ, Eva, Miroslava KRBŮŠKOVÁ, Irena ŘEHŮŘKOVÁ, Michaela KLÍMOVÁ, Lubomír PROKEŠ a Jiří RUPRICH. Determination of chlordane in foods by gas chromatography. Food Chemistry. 2005, roč. 93, č. 1, s. 161-169. ISSN 0308-8146.

    2003

    1. JURKOVIČ, Dušan, J. KRAJČOVIČ, R. DUŠINCKÝ, Roman PANTŮČEK a Jiří DOŠKAŘ. PCR identifikácia enterokokov izolovaných z bryndze. In Tomáškovy dny 2003 - sborník abstraktů. Brno: Mikrobiologický ústav LF MU a FN u svaté Anny, 2003, s. 27.

    2000

    1. MAROUNEK, Milan, Pavel BŘEZINA a Jan ŠIMŮNEK. Fyziologie a hygiena výživy. Vyškov: VVŠ PV, 2000, 132 s. 1. ISBN 80-7231-057-7.
    2. KIZEK, René, Vilém KOUTNÍK, Jaroslav ŠIMEK a Radek KOUREK. Selen a jeho význam. In Biochemie a molekulární biologie na prahu nového tisíciletí. první. Brno: MU Brno, 2000, s. 17. ISBN 80-210-2266-3.
    3. KIZEK, René, Libuše TRNKOVÁ, Radek KOUREK a Vilém KOUTNÍK. Vliv selenu na fyziologii bramboru (Solanum tuberousum). In Biochemie a molekulární biologie na prahu nového tisíciletí. první. Brno: MU, Brno, 2000, s. 51-52. ISBN 80-210-2266-3.

    1999

    1. TRNKOVÁ, Libuše, René KIZEK, Lenka HURTOVÁ a Luděk HŘIVNA. Hliník v potravinách rostlinného původu. In 51.Zjazd chemických společností. 1. vyd. Nitra: Slovenská technická univerzita v Bratislavě, 1999, s. 200. ISBN 80-227-1250-7.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 18. 7. 2024 07:25