Masarykova univerzita

Výpis publikací

česky | in English

Filtrování publikací

    2006

    1. HOUŠKA, Milan, Jan STROHALM, Kateřina KOCUROVÁ, Jiří TOTUŠEK, Danuše LEFNEROVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Vlasta FIEDLEROVÁ, Maria HOLASOVÁ, Dana GABROVSKÁ a Ivana PAULÍČKOVÁ. High pressure and foods - fruit/vegetable juices. Journal of Food Engineering. 2006, roč. 77, č. 77, s. 386-398.

    2001

    1. ŠPANOVÁ, Alena, Bohuslav RITTICH, Jiří LENFELD, Jana PRODĚLALOVÁ, Daniel HORÁK a Milan J. BENEŠ. Application of HEMA-based particles in preparation of samples for PCR identification of Salmonella cells in foods. In The 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists. 2001. vyd. Zagreb, Croatia: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia, 2001, s. 67-68.
    2. PÁČOVÁ, Zdenka, Eva URBANOVÁ a Eva DURNOVÁ. Psychrobacter immobilis isolated from foods: characteristics and identification. Vet. Med.- Czech. Praha: Ústav zemědělských a potrav. informací, 2001, roč. 2001, č. 46, s. 95-100. ISSN 0375-8427.
    3. ŠPANOVÁ, Alena, Bohuslav RITTICH, Jana PRODĚLALOVÁ, Daniel HORÁK, Jiří LENDFELD a Milan J. BENEŠ. The limitation of PCR in identification of Salmonella cells in foods. In Life Sciences 2001. 2001. vyd. Vienna: Osterreichische Gesselschaft fur Biochemie und Molekularbiologie, 2001, s. 57.

    1998

    1. PÁČOVÁ, Zdena a Eva URBANOVÁ. The first Isolation of Psychrobacter immobilis from Foods in the Czech Republic. Vet. Med.- Czech. Praha: Ústav zemědělských a potrav. informací, 1998, roč. 1998, č. 43, s. 111-113. ISSN 0375-8427.
Zobrazit podrobně
Zobrazeno: 11. 11. 2024 23:45