Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2008

    1. TOTUŠEK, Jiří, Danuše LEFNEROVÁ, Marie KYSELÁKOVÁ, Josef BALÍK, Jaromír VEVERKA, Jan TŘÍSKA and Naděžda VRCHOTOVÁ. Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines. Czech J.Food Sci. Prague: Istitute of Agriculture and Food Inform, 2008, vol. 26, Special Is, p. S 55 - S59, 5 pp. ISSN 1212-1800.
    2. TOTUŠEK, Jiří, Danuše LEFNEROVÁ, Marie KYSELÁKOVÁ, Josef BALÍK, Jaromír VEVERKA, Jan TŘÍSKA and Naděžda VRCHOTOVÁ. Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín (Antimutagenic activity of raw materials and by-products by production of grape wines). In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 4 pp. ISBN 978-80-7375-208-8.
    3. LEFNEROVÁ, Danuše, Jiří TOTUŠEK, Marie KYSELÁKOVÁ, Josef BALÍK, Jaromír VEVERKA, Jan TŘÍSKA and Naděžda VRCHOTOVÁ. Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín (Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines). In Aktuální problematika genetické toxikologie. NCO NZO Brno: NCO NZO, 2008, p. 87 -88. ISBN 978-80-7013-474-0.

    2006

    1. MANDELOVÁ, Lucie and Jiří TOTUŠEK. Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem (Antimutagenic activity ob broccoli juice treated by high pressure). Hygiena. Praha, 2006, roč. 3, č. 1, p. 6-10. ISSN 1214-6722.
    2. MANDELOVÁ, Lucie and Jiří TOTUŠEK. Chemoprotective effects of broccoli juice treated with high presssure. Czech J. Food Sci. Praha, 2006, roč. 24, č. 1, p. s. 19-25, 7 pp. ISSN 1212-1800.
    3. KUBEŠOVÁ, Jitka, Andrea MIKULCOVÁ, Jiří KUČERÍK, Ivana MÁROVÁ and Miloslav PEKAŘ. Use of Saccharomyces cerevisiae D7 to analysis of genotoxicity/antimutagenicity of processed humic acids. Smolenice; Slovensko: Československá společnost mikrobiologická, 2006, p. 85. ISBN 1336-4839.

    2005

    1. MANDELOVÁ, Lucie, Danuše LEFNEROVÁ, Milan HOUŠKA, Jan SROHALM, Jiří TOTUŠEK, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ and Dana GABROVSKÁ. Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem (Antimutagenic activity of broccoli juice treated by high pressure.). In 28. pracovní dny - Aktuální problematika genetické toxikologie. NCO NZO Brno: NCO NZO Brno, 2005, p. 39-40. ISBN 80-7013-421-6.
Display details
Displayed: 28/7/2024 22:27