Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2008

    1. TOTUŠEK, Jiří, Danuše LEFNEROVÁ, Marie KYSELÁKOVÁ, Josef BALÍK, Jaromír VEVERKA, Jan TŘÍSKA and Naděžda VRCHOTOVÁ. Antimutagenic activity of raw materials and by-products from production of grape wines. Czech J.Food Sci. Prague: Istitute of Agriculture and Food Inform, 2008, vol. 26, Special Is, p. S 55 - S59, 5 pp. ISSN 1212-1800.
    2. TOTUŠEK, Jiří, Danuše LEFNEROVÁ, Marie KYSELÁKOVÁ, Josef BALÍK, Jaromír VEVERKA, Jan TŘÍSKA and Naděžda VRCHOTOVÁ. Antimutagenní aktivita surovin a vedlejšího produktu při výrobě révových vín (Antimutagenic activity of raw materials and by-products by production of grape wines). In Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost. MZLU Brno: MZLU Brno, 2008, 4 pp. ISBN 978-80-7375-208-8.

    2006

    1. MIKELOVÁ, Radka, Veronika ŠUPALKOVA, Pavel HANUŠTIAK, Vojtěch ADAM, Petr HODEK, Marie STIBOROVÁ, Ladislav ZEMAN, Libuše TRNKOVÁ and René KIZEK. Electrochemical determination of flavonoids on a carbon paste electrode in biological samples. In 11th International conference on electroanalysis. 1st ed. Bordeaux: European Society for ElectroAnalytical Chemistry, 2006, p. 44-41, 1 pp.

    2004

    1. CHVÁTALOVÁ, Kateřina and Jiří SLANINA. Antiradikálová aktivita fenolických sloučenin a jejich vliv na redoxní stav železa (The Antiradical Activity of Phenolic Compounds and its Influence on Redox Status of Iron). In 48. Studentská vědecká konference, Program a abstakta. Brno: Lékařská fakulta Masarykovy univerzity v Brně, 2004, p. 19-20.
Display details
Displayed: 7/10/2024 16:51