Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2006

    1. MANDELOVÁ, Lucie and Jiří TOTUŠEK. Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem (Antimutagenic activity ob broccoli juice treated by high pressure). Hygiena. Praha, 2006, roč. 3, č. 1, p. 6-10. ISSN 1214-6722.
    2. HOUŠKA, Milan, Jan STROHALM, Kateřina KOCUROVÁ, Jiří TOTUŠEK, Danuše LEFNEROVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Vlasta FIEDLEROVÁ, Maria HOLASOVÁ, Dana GABROVSKÁ and Ivana PAULÍČKOVÁ. High pressure and foods - fruit/vegetable juices. Journal of Food Engineering. 2006, vol. 77, No 77, p. 386-398.
    3. MANDELOVÁ, Lucie, Danuše LEFNEROVÁ, Jiří TOTUŠEK, J. TŘÍSKA, N. VRCHOTOVÁ, M. HOUŠKA and J. STROHALM. Inhibice mutagenity působením šťáv a biologicky aktivních látek z brukvovité zeleniny. (Inhibition of mutagenity by biological active substances from cruciferous vegetable). In 29. pracovní dny - Aktuální problematika genetické toxikologie. Brno: NCO NZO, 2006, p. 71-72. ISBN 80-7013-438-0.

    2005

    1. MANDELOVÁ, Lucie, Danuše LEFNEROVÁ, Milan HOUŠKA, Jan SROHALM, Jiří TOTUŠEK, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ and Dana GABROVSKÁ. Antimutagenní aktivita brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem (Antimutagenic activity of broccoli juice treated by high pressure.). In 28. pracovní dny - Aktuální problematika genetické toxikologie. NCO NZO Brno: NCO NZO Brno, 2005, p. 39-40. ISBN 80-7013-421-6.
    2. HOUŠKA, M., J. TOTUŠEK, D. GABROVSKÁ, J. STROHALM, N. VRCHOTOVÁ, D. LEFNEROVÁ, I. PAULÍČKOVÁ, V. FIEDLEROVA and R. WINTEROVÁ. Functional food components prepared with assistance of high pressure treatment. In International Conference on High Pressure Science and Technology. Karlsruhe: Proceedings on CD-ROM, 2005, 9 pp. ISBN 3-923704-49-6.
Display details
Displayed: 3/10/2024 21:31