Masaryk University

Publication Records

česky | in English

Filter publications

    2008

    1. CHVÁTALOVÁ, Kateřina, Iva SLANINOVÁ, Lenka BŘEZINOVÁ and Jiří SLANINA. Influence of dietary phenolic acids on redox status of iron: Ferrous iron autoxidation and ferric iron reduction. Food Chemistry. Elsevier Ltd., 2008, vol. 106, No 2, p. 650-660. ISSN 0308-8146.

    2004

    1. SLANINA, Jiří and Eva TÁBORSKÁ. Příjem, biologická dostupnost a metabolismus rostlinných polyfenolů u člověka (Intake, Bioavailability, and Metabolisms of Plant Polyphenols in Humans). Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2004, vol. 98, No 5, p. 239-245. ISSN 0009-2770.

    2002

    1. SLANINA, Jiří, Hana PAULOVÁ, Hana BOCHOŘÁKOVÁ and Eva TÁBORSKÁ. Kinetické stanovení antiradikálové aktivity s použitím 2,2-difenyl-1-pikrylhydrazylu (Kinetic detarmimation of antiradical activity using 2,2-difenyl-1-picrylhydrazyl). Chemické listy. Praha: Česká společnost chemická, 2002, vol. 96, No 6, p. 414-415. ISSN 0009-2770.

    2001

    1. SLANINA, Jiří, Eva TÁBORSKÁ and Pavel MUSIL. Analýza fenolických kyselin artyčoku pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie s coulometrickou detekcí (Analytical procedure for determination of phenolic acids in artichoke (Cynara spp.) using HPLC with coulometric detection). In Biologicky aktivní fenolické látky v zemědělských plodinách. Praha: Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha - Výzkumná stanice Jevíčko, 2001, p. 82-90. Sborník z mezinárodní vědecké konference. ISBN 80-86555-08-9.
Display details
Displayed: 6/7/2024 19:39