-
HOUŠKA, Milan, Jan STROHALM, Kateřina KOCUROVÁ, Jiří TOTUŠEK, Danuše LEFNEROVÁ, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Vlasta FIEDLEROVÁ, Maria HOLASOVÁ, Dana GABROVSKÁ a Ivana PAULÍČKOVÁ. High pressure and foods - fruit/vegetable juices. Journal of Food Engineering. 2006, roč. 77, č. 77, s. 386-398.
Název česky: Vysoký tlak a potraviny-ovocnozeleninové šťávy
Název anglicky: High pressure and foods - fruit/vegetable juices
RIV: Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Houška, Milan (203 Česká republika) -- Strohalm, Jan (203 Česká republika) -- Kocurová, Kateřina (203 Česká republika) -- Totušek, Jiří (203 Česká republika, garant) -- Lefnerová, Danuše (203 Česká republika) -- Tříska, Jan (203 Česká republika) -- Vrchotová, Naděžda (203 Česká republika) -- Fiedlerová, Vlasta (203 Česká republika) -- Holasová, Maria (203 Česká republika) -- Gabrovská, Dana (203 Česká republika) -- Paulíčková, Ivana (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: High-pressure; Foods; Broccoli juice; Sulforaphane; anti-mutagenicity
Změnil: RNDr. Jiří Totušek, CSc., učo 850. Změněno: 25. 6. 2009 14:29.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/691260/cs -
ŠPANOVÁ, Alena, Bohuslav RITTICH, Jiří LENFELD, Jana PRODĚLALOVÁ, Daniel HORÁK a Milan J. BENEŠ. Application of HEMA-based particles in preparation of samples for PCR identification of Salmonella cells in foods. In The 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists. 2001. vyd. Zagreb, Croatia: Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Croatia, 2001, s. 67-68.
RIV/00216224:14310/01:00004819 Stať ve sborníku. Mikrobiologie, virologie. angličtina. Chorvatsko.
Španová, Alena (203 Česká republika) -- Rittich, Bohuslav (203 Česká republika, garant) -- Prodělalová, Jana (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: Salmonella cells; foods; PCR; preparation of samples; HEMA particles
Změnil: doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc., učo 1639. Změněno: 13. 11. 2006 17:47.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/378553/cs -
PÁČOVÁ, Zdenka, Eva URBANOVÁ a Eva DURNOVÁ. Psychrobacter immobilis isolated from foods: characteristics and identification. Vet. Med.- Czech. Praha: Ústav zemědělských a potrav. informací, 2001, roč. 2001, č. 46, s. 95-100. ISSN 0375-8427.
Klíčová slova anglicky: Psychrobacter immobilis; characteristics; identification; foods
Změnila: RNDr. Zdenka Páčová, učo 1508. Změněno: 24. 1. 2002 10:10.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/390611/cs -
ŠPANOVÁ, Alena, Bohuslav RITTICH, Jana PRODĚLALOVÁ, Daniel HORÁK, Jiří LENDFELD a Milan J. BENEŠ. The limitation of PCR in identification of Salmonella cells in foods. In Life Sciences 2001. 2001. vyd. Vienna: Osterreichische Gesselschaft fur Biochemie und Molekularbiologie, 2001, s. 57.
RIV/00216224:14310/01:00004816 Stať ve sborníku. Mikrobiologie, virologie. angličtina. Rakousko.
Španová, Alena (203 Česká republika, garant) -- Rittich, Bohuslav (203 Česká republika) -- Prodělalová, Jana (203 Česká republika)
Klíčová slova anglicky: Immunomagnetic separation; PCR; Salmonella cells; foods
Změnil: doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc., učo 1639. Změněno: 13. 11. 2006 17:55.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/378519/cs -
PÁČOVÁ, Zdena a Eva URBANOVÁ. The first Isolation of Psychrobacter immobilis from Foods in the Czech Republic. Vet. Med.- Czech. Praha: Ústav zemědělských a potrav. informací, 1998, roč. 1998, č. 43, s. 111-113. ISSN 0375-8427.
RIV: Článek v odborném periodiku. Potravinářství. angličtina. Česká republika.
Klíčová slova anglicky: Psychrobacter immobilis; characteristics; foods
Změnila: RNDr. Zdenka Páčová, učo 1508. Změněno: 16. 6. 1999 14:39.Podrobněji: https://is.muni.cz/publication/205314/cs
2006
2001
1998
Zobrazeno: 27. 3. 2025 20:33