Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

yogurt, fermented milk products, ph changes, dairy culture, mlekarenska kultura, acidofilni mleko, jogurt, zmeny ph, fermentovane mlecne vyrobky, kefir, acidified milk

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Illa, Petr
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy (kombinace/zaměření: Pedagogická specializace výživa člověka)
Obhajoba diplomové práce: Stanovení probiotické aktivity kysaných mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Imrichová, Kamila
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Chemie / Analytická chemie
Obhajoba diplomové práce: Spektrofotometrická a kalorimetrická studie zamrazených roztoků | Práce na příbuzné téma

3.
Popelková, Alena
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr | Práce na příbuzné téma

4.
Šenkeříková, Kateřina
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná biochemie / Aplikovaná biochemie (kombinace/zaměření: Klinická biochemie)
Obhajoba bakalářské práce: Equol a funkční potraviny | Práce na příbuzné téma

5.
Vetráková, Ľubica roz. Krausková
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Chemie / Fyzikální chemie, Učitelství chemie pro střední školy
Obhajoba diplomové práce: Vlivy iontů na acidobazickou rovnováhu a potenciál při mrznutí vodných roztoků | Práce na příbuzné téma

6.
Al Tukmachi, Dagmar
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Biochemie / Biochemie
Obhajoba bakalářské práce: Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání | Práce na příbuzné téma

7.
Popelková, Alena
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr | Práce na příbuzné téma