Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

obcansky zakonik, ochrana soukromi, ochrana osobnosti, pravo na soukromi, gdpr, ochrana osobnich udaju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Medková, Andrea
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané otázky práva na soukromí na počátku 21. století | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Stehlík, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Svoboda projevu versus ochrana osobnosti | Práce na příbuzné téma

3.
Škvárová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut v právu EU a v právu ČR | Práce na příbuzné téma

4.
Zemanová, Monika
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut v právu EU a v právu ČR | Práce na příbuzné téma

5.
Břízová, Iva
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mediální a komunikační studia / Žurnalistika
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma

6.
Strmiska, Zdeněk
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: GDPR a systém Perun | Práce na příbuzné téma

7.
Zabloudilová, Andrea
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut, či spíše právo na rozmazané vzpomínky? | Práce na příbuzné téma

8.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

9.
Burešová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Kodexy chování dle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů a jejich potenciální využití v českém zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

10.
Deduch, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na ochranu osobnosti ve veřejných sdělovacích prostředcích | Práce na příbuzné téma

11.
Dvořáková, Michaela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na informační sebeurčení a nedovolené šíření sexuálních záznamů | Práce na příbuzné téma

12.
Fejfárek, Petr
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná a sociální politika a lidské zdroje / Personální management a organizační rozvoj
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v personalistice | Práce na příbuzné téma

13.
Fiedler, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

14.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

15.
Hastík, Viktor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

16.
Indrová, Jana roz. Šimurdová
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Finanční právo)
Obhajoba rigorózní práce: Vybrané aspekty ochrany osobních údajů v bankovnictví | Práce na příbuzné téma

17.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

18.
Jiříček, Pavel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na ochranu osobnosti ve vztahu k médiím | Práce na příbuzné téma

19.
Jurásek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Elektronická kontraktace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Elektronická kontraktace | Práce na příbuzné téma

20.
Kantorová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti versus svoboda projevu | Práce na příbuzné téma

21.
Kasl, František
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium probíhá
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Právo informačních a komunikačních technologií
Obhajoba disertační práce: Právní a ekonomické aspekty porušení bezpečnosti osobních údajů v kontextu internetu věcí | Práce na příbuzné téma

22.
Klodwig, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí v kontextu koncových zařízení uživatelů | Práce na příbuzné téma

23.
Koláčková, Markéta
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Evropská hospodářská, správní a kulturní studia
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v Belgii | Práce na příbuzné téma

24.
Koutník, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v politických kampaních | Práce na příbuzné téma

25.
Král, Jaroslav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Střet ochrany majetku s ochranou osobnosti škůdce | Práce na příbuzné téma

26.
Kristlová, Nikola
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Alternativy plošného uchovávání provozních a lokalizačních údajů (data retention) | Práce na příbuzné téma

27.
Kurdiovská, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Společnost pod dohledem: postoje občanů k monitoringu v online prostředí | Práce na příbuzné téma

28.
Lukšů, Alžběta
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Současné iniciativy usilující o vyšší ochranu osobních dat uživatelů sociálních sítí | Práce na příbuzné téma

29.
Macháček, Luboš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Cloud computing a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

30.
Marek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pojišťovnictví dle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

31.
Martinka, Vojtěch
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Přeshraniční zpracování osobních údajů v sociálních sítích | Práce na příbuzné téma

32.
Melichar, Jakub
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Politologie / Bezpečnostní a strategická studia, Sociologie
Obhajoba bakalářské práce: Osobní údaje v kontextu bezpečnosti | Práce na příbuzné téma

33.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online | Práce na příbuzné téma

34.
Myška, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Právo informačních a komunikačních technologií)
Obhajoba rigorózní práce: Právní aspekty uchovávání provozních a lokalizačních údajů | Práce na příbuzné téma

35.
Nekvapilová, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Inteligentní sledovací systémy a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

36.
Nersesjan, Robert
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Dezinformační kampaně, sociální sítě a pozitivní závazky státu | Práce na příbuzné téma

37.
Netušil, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Informatika ve veřejné správě
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů mimo Evropskou unii | Práce na příbuzné téma

38.
Páleník, Ondřej
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vliv masových médií na princip spravedlivého procesu | Práce na příbuzné téma

39.
Páleník, Ondřej
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika, Psychologie
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma

40.
Polášková, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa (kombinace/zaměření: Všeobecná veřejná správa)
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná správa a právo na informace | Práce na příbuzné téma

41.
Pruknerová, Hana
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Finance / Finance
Obhajoba bakalářské práce: Dopady GDPR na banky a pojišťovny | Práce na příbuzné téma

42.
Sedlák, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

43.
Skoupilová, Lenka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Veřejnoprávní aspekty ochrany osobních údajů | Práce na příbuzné téma

44.
Spáčilová, Zuzana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Finsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

45.
Šancová, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Obchodněprávní studia
Obhajoba bakalářské práce: Kontrola zaměstnanců | Práce na příbuzné téma

46.
Škapa, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Technologie blockchain v transakční praxi | Práce na příbuzné téma

47.
Švolík, Oliver
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Řízení rizik v ochraně osobních údajů | Práce na příbuzné téma

48.
Tokošová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění | Práce na příbuzné téma

49.
Vašková, Markéta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Analýza procesu přijímání zaměstnanců u konkrétního zaměstnavatele (zaměstnavatele studenta) | Práce na příbuzné téma

50.
Vítková, Andrea
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů a GDPR v Institutu pro veřejnou správu Praha | Práce na příbuzné téma