Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

mlcenlivost, zdravotnicka dokumentace, healthcare, secrecy, medical documentation, citlivy udaj, personal data protection, zdravotnictvi, ochrana osobnich udaju, sensitive data

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

101.
Fojtík, Aleš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění v rozhodovací praxi v EU a USA | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

102.
Gajová, Helena
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika
Obhajoba diplomové práce: Implicitní předpoklady generování dluhu u vybraných systémů financování zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

103.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma

104.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

105.
Gygalová, Michaela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Financování zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

106.
Hajdajová, Tereza
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Specifika občanského soudního řízení ve sporech mezi poskytovateli zdravotní péče a pacienty | Práce na příbuzné téma

107.
Hájek, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Ústavní právo a státověda
Obhajoba disertační práce: Právo na ochranu zdraví a cizinci | Práce na příbuzné téma

108.
Hastík, Viktor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

109.
Havlíček, Jakub
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Obhajoba diplomové práce: Spádovost za službami v okresech Opava a Nový Jičín | Práce na příbuzné téma

110.
Havlín, František
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Politologie / Politologie
Obhajoba diplomové práce: Regulační poplatky ve zdravotnictví jako příklad policy making v České republice. Aplikace konceptu Policy paradox | Práce na příbuzné téma

111.
Havlovicová, Eliška
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na bezplatnou zdravotní péči | Práce na příbuzné téma

112.
Hebelková, Eva
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Obhajoba bakalářské práce: Spádovost za službami ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

113.
Holoubková, Lenka
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Obhajoba bakalářské práce: Spádovost za službami ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

114.
Horáčková, Leona
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Geografie a kartografie / Geografická kartografie a geoinformatika
Obhajoba bakalářské práce: Specifika vizualizace zdravotnických dat | Práce na příbuzné téma

115.
Horáčková, Leona
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Geografie a kartografie / Geografická kartografie a geoinformatika
Obhajoba diplomové práce: Kartografie jako nástroj prevence chorob a podpory zdravotního vzdělávání | Práce na příbuzné téma

116.
Hotárek, Vojtěch
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia
Obhajoba diplomové práce: EU jako „Norm Maker“ – případ ochrany osobních údajů | Práce na příbuzné téma

117.
Hrabal, Jan
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Metodika hodnocení kvality medicínských informací | Práce na příbuzné téma

118.
Hrejsemnou, Ondřej
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Geografie a kartografie / Geografická kartografie a geoinformatika
Obhajoba diplomové práce: Koncepce vybraných tematických map zdravotního stavu a zdravotní péče v ČR: analýza a interpretace současného stavu. | Práce na příbuzné téma

119.
Hronová, Martina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana zdraví a právo na informace | Práce na příbuzné téma

120.
Hřebačková, Zdeňka
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa (kombinace/zaměření: Ekonomika a řízení nestátních neziskových organizací)
Obhajoba bakalářské práce: Dopady zavedení poplatků ve zdravotnictví na čerpání péče | Práce na příbuzné téma

121.
Hřebíková, Dagmar
Fakulta: Pedagogická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Učitelství pro základní školy / Učitelství občanské výchovy pro základní školy, Učitelství výtvarné výchovy pro základní školy
Obhajoba diplomové práce: Zdraví a zvýšení kvality života s ohledem na alternativní medicínu | Práce na příbuzné téma

122.
Huťová, Viera
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Veřejné databáze a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

123.
Hynková, Natálie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a veřejná správa | Práce na příbuzné téma

124.
Chábová, Monika
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Sociální politika a sociální práce / Sociální práce (kombinace/zaměření: Sociální práce "mikro" - případové poradenství)
Obhajoba diplomové práce: Institucionalizace sociální práce ve zdravotnickém zařízení | Práce na příbuzné téma

125.
Charvát, Matyáš
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Finance a účetnictví / Finance
Obhajoba diplomové práce: Pojištění odpovědnosti za škodu ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

126.
Chrástková, Adéla
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Historické vědy / Historie
Obhajoba bakalářské práce: Lazaret na zámku v Buchlovicích (1807-1809) | Práce na příbuzné téma

127.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

128.
Jankových, Adrián
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Software application for reporting of healthcare service to health insurance companies | Práce na příbuzné téma

129.
Jarabák, Tomáš
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová strategie podniku | Práce na příbuzné téma

130.
Ježková, Monika roz. Pacalová
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Poplatky ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

131.
Ježová, Martina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Postavení krajských hygienických stanic a jejich činnost | Práce na příbuzné téma

132.
Jirásková, Veronika
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Obhajoba diplomové práce: Spádovost za službami v okrese Žďár nad Sázavou | Práce na příbuzné téma

133.
Julinková, Klára
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Spádovost za službami na Svitavsku | Práce na příbuzné téma

134.
Jurásek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Elektronická kontraktace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Elektronická kontraktace | Práce na příbuzné téma

135.
Kafoňková, Simona
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Politologie / Politologie
Obhajoba diplomové práce: Organizované zájmy v ČR v oblasti zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

136.
Kalandříková, Martina
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Finance a účetnictví / Finance
Obhajoba bakalářské práce: Daň z přidané hodnoty v nestátním zdravotnickém zařízení | Práce na příbuzné téma

137.
Káňová, Jana
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Radiologický asistent
Obhajoba bakalářské práce: Časový průběh péče o pacienta na úseku magnetické rezonance | Práce na příbuzné téma

138.
Kašparovská, Ilona roz. Pecková
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná správa a právo na informace | Práce na příbuzné téma

139.
Kavan, Petr
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa
Obhajoba bakalářské práce: Spádovost za službami ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

140.
Kavřík, Martin
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Využití standardu HL7 V3 při získávání dat v oblasti zdravotnictví servisními systémy podpořenými technologií znalostních a informačních robotů | Práce na příbuzné téma

141.
Kellnerová, Jitka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Pracovní právo)
Obhajoba rigorózní práce: Pracovní doba, práce přesčas a organizace práce zaměstnanců ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

142.
Klodwig, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí v kontextu koncových zařízení uživatelů | Práce na příbuzné téma

143.
Klusová, Miroslava
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Limity zveřejňování fotografií na facebooku | Práce na příbuzné téma

144.
Kocandová, Pavlína
Fakulta: Pedagogická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: PhDr.
Program/obor Speciální pedagogika / Speciální pedagogika
Obhajoba rigorózní práce: Alternativní přístupy při doléčování závislých na alkoholu | Práce na příbuzné téma

145.
Koláčková, Markéta
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Evropská hospodářská, správní a kulturní studia
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v Belgii | Práce na příbuzné téma

146.
Kolářová, Klára
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Soukromoprávní odpovědnost lékaře | Práce na příbuzné téma

147.
Kolman, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy / Správní právo
Obhajoba disertační práce: Právo na informace ve veřejné správě ČR | Práce na příbuzné téma

148.
Konečná, Jana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba rigorózní práce: Financování zdravotní péče v České republice s ukázkou modelů financování zdravotní péče ve vybraných zemích a judikaturou v této oblasti | Práce na příbuzné téma

149.
Konečná, Zuzana
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Spádovost za službami na Moravskotřebovsku | Práce na příbuzné téma

150.
Krábková, Michaela
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Matematika / Učitelství geografie a kartografie pro střední školy, Učitelství matematiky pro střední školy
Obhajoba diplomové práce: Spádovost za službami na příkladu Hodonínska | Práce na příbuzné téma