Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

informacni systemy, navrh narizeni evropskeho parlamentu a rady o ochrane fyzickych osob v souvislosti se zpracovavanim , zakon c. 101/2000 sb., is mu, ochrana osobnich udaju, zabezpeceni osobnich udaju

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Filipec, Michal
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Adámková, Věra
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Finské univerzitní knihovnictví se zaměřením na Library of Savonia University of Applied Science | Práce na příbuzné téma

3.
Alegria, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Právní souvislosti výběrového řízení a obsazování volných pracovních míst | Práce na příbuzné téma

4.
Antonyová, Marie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů versus právo na informace v činnosti veřejné správy | Práce na příbuzné téma

5.
Báča, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost statistických databází | Práce na příbuzné téma

6.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

7.
Bálint, Peter
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: Topic packages as an e-learning service in IS MU | Práce na příbuzné téma

8.
Bartík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v souvislosti s jednáním orgánů obce | Práce na příbuzné téma

9.
Bartošková, Markéta
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Intenzivní péče
Obhajoba diplomové práce: Souhlas s hospitalizací a informovaný souhlas u pacientů akutně přijatých | Práce na příbuzné téma

10.
Beranová, Monika
Fakulta: Pedagogická fakulta
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství chemie pro základní školy, Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy
Obhajoba bakalářské práce: Názvosloví anorganických sloučenin - možnosti e-learningu | Práce na příbuzné téma

11.
Bílá, Lucie
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Finance a účetnictví / Finance
Obhajoba diplomové práce: Doporučení vhodného účetního softwaru pro vybraný podnik | Práce na příbuzné téma

12.
Bláhová, Kateřina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Vědecké informace a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Informační politika a informační systémy veřejné správy ČR | Práce na příbuzné téma

13.
Blanař, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy ochrany osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

14.
Blažek, Jakub
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Systémy vyhledávání obrazových informací | Práce na příbuzné téma

15.
Boroš, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v rámci středního školství | Práce na příbuzné téma

16.
Čebiš, Radim
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Automatická kontrola syntaxe obsahu textové oblasti ve webovém formuláři | Práce na příbuzné téma

17.
Čech, Stanislav
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Management (kombinace/zaměření: Management_T - výuka v Telči)
Obhajoba bakalářské práce: Přiřaďte informace z informačního systému podniku hierarchickým úrovním řízení podniku | Práce na příbuzné téma

18.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

19.
Dancinger, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Autorské a studentské nástroje pro e-learning

20.
Dáňová, Jitka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní úprava tzv. identifikátorů fyzických osob, rodné číslo | Práce na příbuzné téma

21.
Dočkal, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava veřejných registrů s ohledem na ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

22.
Durkošová, Martina
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Informační systémy
Obhajoba diplomové práce: Otevření e-learningu v IS MU veřejnosti | Práce na příbuzné téma

23.
Faistová Hanyková, Pavlína roz. Hanyková
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

24.
Fajmon, Martin
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Analýza a návrh ICT pro popis a representaci znalostí | Práce na příbuzné téma

25.
Fialová, Eva
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Teorie práva
Obhajoba disertační práce: RFID a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

26.
Fiedler, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

27.
Fojtík, Aleš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění v rozhodovací praxi v EU a USA | Práce na příbuzné téma

28.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

29.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma

30.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

31.
Géryk, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Monitorování provozu distribuovaných informačních systémů | Práce na příbuzné téma

32.
Gilarová, Šárka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana dat a povinná mlčenlivost ve zdravotnictví ve sjednocující se Evropě | Práce na příbuzné téma

33.
Gregrová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

34.
Habánová, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

35.
Hájek, Michal
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Geografie / Geografie a kartografie (kombinace/zaměření: Kartografie a geoinformatika)
Obhajoba diplomové práce: Tvorba vybrané kartografické uživatelské aplikace Jednotného informačního systému životního prostředí | Práce na příbuzné téma

36.
Harašta, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní aspekty kybernetické bezpečnosti ČR | Práce na příbuzné téma

37.
Hastík, Viktor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

38.
Hečková, Katarína
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Informačný systém Masarykovej univerzity a technostres | Práce na příbuzné téma

39.
Holčák, Radek
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Elektronická podpora vzdělávání v oblasti algoritmizace | Práce na příbuzné téma

40.
Hořínková, Kateřina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Právo přístupu k informacím ze zdravotnické dokumentace | Práce na příbuzné téma

41.
Hotárek, Vojtěch
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia
Obhajoba diplomové práce: EU jako „Norm Maker“ – případ ochrany osobních údajů | Práce na příbuzné téma

42.
Hrušková, Lenka
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Expertní systémy a jejich potenciál pro společnost | Práce na příbuzné téma

43.
Hynková, Natálie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a veřejná správa | Práce na příbuzné téma

44.
Hýžová, Petra
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Vědecké informace a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Uplatnění principů Business Intelligence v praxi | Práce na příbuzné téma

45.
Chalupová, Markéta roz. Blechová
Fakulta: Pedagogická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství chemie pro základní školy, Pedagogické asistentství matematiky pro základní školy
Obhajoba bakalářské práce: Chemické názvosloví anorganických sloučenin - e-learning | Práce na příbuzné téma

46.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

47.
Jakubcová, Monika Lucia
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Grafy a vizualizace dat v IS MU | Práce na příbuzné téma

48.
Julínek, Lukáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Teorie a praxe trestního a správního procesu
Obhajoba bakalářské práce: Praktická aplikace zákona o svobodném přístupu k informacím | Práce na příbuzné téma

49.
Jurásek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Elektronická kontraktace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Elektronická kontraktace | Práce na příbuzné téma

50.
Jurášek, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Rozšíření odpovídajícího systému UIO o doménu otázek vztahujících se k ISu a studiu na FI