Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

municipal/regional assembly meeting, jednani zastupitelstva uzemne samospravneho celku, osobni udaj, personal data, nevyzadane obchodni sdeleni, personal data protection, spam, candidate, ochrana osobnich udaju, uchazec o zamestnani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Moučka, Martin
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Svobodný přístup k informacím versus ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

3.
Nekvapilová, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Inteligentní sledovací systémy a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

4.
Šebánková, Ludmila roz. Osičková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma

5.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

6.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma

7.
Potyková, Adéla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pracovněprávních vztazích | Práce na příbuzné téma

8.
Rámeš, Ivan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní aspekty informační výměny na internetu | Práce na příbuzné téma

9.
Spáčilová, Zuzana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Finsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

10.
Šebánková, Ludmila roz. Osičková
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a výjimky pro Policii ČR | Práce na příbuzné téma

11.
Vítek, Lukáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Zpracování osobních údajů v prostředí cloud computingu | Práce na příbuzné téma

12.
Adamčíková, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Státní správa na úseku jména a příjmení | Práce na příbuzné téma

13.
Bartík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v souvislosti s jednáním orgánů obce | Práce na příbuzné téma

14.
Blanař, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy ochrany osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

15.
Červinková, Petra
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobnosti uchazeče o zaměstnání při přijímání do pracovního poměru | Práce na příbuzné téma

16.
Činčura, Jiří
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Vyhledávání stejných osob v přihláškách ke studiu

17.
Dočkalíková, Žaneta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních dat ve zdravotnictví podle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

18.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

19.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

20.
Habánová, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

21.
Huťová, Viera
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Veřejné databáze a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

22.
Hynek, Daniel Jiří
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Správně-právní aspekty činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

23.
Julínek, Lukáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Teorie a praxe trestního a správního procesu
Obhajoba bakalářské práce: Praktická aplikace zákona o svobodném přístupu k informacím | Práce na příbuzné téma

24.
Kladivová, Tereza
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Provedení GDPR v podnicích a související poradenství | Práce na příbuzné téma

25.
Koláčková, Markéta
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Evropská hospodářská, správní a kulturní studia
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v Belgii | Práce na příbuzné téma

26.
Kristlová, Nikola
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Alternativy plošného uchovávání provozních a lokalizačních údajů (data retention) | Práce na příbuzné téma

27.
Kurdiovská, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Společnost pod dohledem: postoje občanů k monitoringu v online prostředí | Práce na příbuzné téma

28.
Marek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pojišťovnictví dle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

29.
Martinka, Vojtěch
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Přeshraniční zpracování osobních údajů v sociálních sítích | Práce na příbuzné téma

30.
Melichar, Jakub
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Politologie / Bezpečnostní a strategická studia, Sociologie
Obhajoba bakalářské práce: Osobní údaje v kontextu bezpečnosti | Práce na příbuzné téma

31.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online | Práce na příbuzné téma

32.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Právo informačních a komunikačních technologií
Obhajoba disertační práce: Osobní údaje v čase a prostoru | Práce na příbuzné téma

33.
Myška, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Právo informačních a komunikačních technologií)
Obhajoba rigorózní práce: Právní aspekty uchovávání provozních a lokalizačních údajů | Práce na příbuzné téma

34.
Navrátilová, Jana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a osobních údajů zaměstnanců v pracovněprávních vztazích | Práce na příbuzné téma

35.
Novák, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Mezinárodní a evropské právo
Obhajoba disertační práce: Problémy ochrany soukromí a osobních údajů v právu EU | Práce na příbuzné téma

36.
Obešlová, Gabriela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů a veřejná správa | Práce na příbuzné téma

37.
Pařil, Patrik
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Osobní spis zaměstnance a personální agenda zaměstnavatele | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Osobní spis zaměstnance a personální agenda zaměstnavatele | Práce na příbuzné téma

38.
Pelešková, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v médiích | Práce na příbuzné téma

39.
Procházková, Jana
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Legislativa ve vztahu k činnosti knihoven | Práce na příbuzné téma

40.
Rada, Miroslav
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Globální monitoring v kyberprostoru a vybrané problémy GDPR | Práce na příbuzné téma

41.
Škvárová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut v právu EU a v právu ČR | Práce na příbuzné téma

42.
Šmajer, Vojtěch
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Obchodněprávní studia
Obhajoba bakalářské práce: Úvěrové registry v České republice | Práce na příbuzné téma

43.
Šorm, Milan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo a podnikání
Obhajoba bakalářské práce: Problematika ochrany osobních údajů v cloud computingu | Práce na příbuzné téma

44.
Šošolíková, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online a "právo být zapomenut" | Práce na příbuzné téma

45.
Šťastná, Petra roz. Šťastná
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na informace ve vztahu k veřejné správě ČR | Práce na příbuzné téma

46.
Václavková, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Svobodný přístup k informacím versus ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

47.
Valíček, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo a internet (z pohledu českého právního řádu)

48.
Vargová, Lucie
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia, Mezinárodní vztahy
Obhajoba bakalářské práce: Česká republika a příprava na plné zapojení do schengenské spolupráce | Práce na příbuzné téma

49.
Vrbová, Marta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Správně právní aspekty archivnictví | Práce na příbuzné téma

50.
Vyroubalová, Dana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Rozhodné právo a jurisdikce v ochraně osobních údajů online | Práce na příbuzné téma