Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

act on the protection of personal data, act on processing of personal data, subjekt udaju, zakon o zpracovani osobnich udaju data protection, data subject, processor, gdpr, zakon o ochrane osobnich udaju, spravce, zpracovatel, general data protection regulation, ochrana osobnich udaju, obecne narizeni o ochrane osobnich udaju, controller

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Gawrecki, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Dopady GDPR ve společnosti založené městem | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

3.
Potyková, Adéla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pracovněprávních vztazích | Práce na příbuzné téma

4.
Hynek, Daniel Jiří
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa
Obhajoba diplomové práce: Správně-právní aspekty činnosti Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

5.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Právo informačních a komunikačních technologií
Obhajoba disertační práce: Osobní údaje v čase a prostoru | Práce na příbuzné téma

6.
Novák, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Mezinárodní a evropské právo
Obhajoba disertační práce: Problémy ochrany soukromí a osobních údajů v právu EU | Práce na příbuzné téma

7.
Šťastný, Ivo
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v základních registrech | Práce na příbuzné téma

8.
Antonyová, Marie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů versus právo na informace v činnosti veřejné správy | Práce na příbuzné téma

9.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

10.
Macháček, Luboš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Cloud computing a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

11.
Malý, Jakub
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vytěžování osobních informací pro cílenou reklamu | Práce na příbuzné téma

12.
Marek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pojišťovnictví dle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

13.
Polášková, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa (kombinace/zaměření: Všeobecná veřejná správa)
Obhajoba bakalářské práce: Veřejná správa a právo na informace | Práce na příbuzné téma

14.
Sedláček, Pavel
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Informatika ve veřejné správě
Obhajoba bakalářské práce: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů v kontextu informačních systémů územní samosprávy | Práce na příbuzné téma

15.
Svozil, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a její aktuální vývoj | Práce na příbuzné téma

16.
Škvárová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut v právu EU a v právu ČR | Práce na příbuzné téma

17.
Šošolíková, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online a "právo být zapomenut" | Práce na příbuzné téma

18.
Švolík, Oliver
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Řízení rizik v ochraně osobních údajů | Práce na příbuzné téma

19.
Zabloudilová, Andrea
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut, či spíše právo na rozmazané vzpomínky? | Práce na příbuzné téma

20.
Zajíček, Filip
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Perspektivy ochrany soukromí v evropském právu | Práce na příbuzné téma

21.
Alegria, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Právní souvislosti výběrového řízení a obsazování volných pracovních míst | Práce na příbuzné téma

22.
Báča, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost statistických databází | Práce na příbuzné téma

23.
Bartík, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v souvislosti s jednáním orgánů obce | Práce na příbuzné téma

24.
Bartošková, Markéta
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Intenzivní péče
Obhajoba diplomové práce: Souhlas s hospitalizací a informovaný souhlas u pacientů akutně přijatých | Práce na příbuzné téma

25.
Benčová, Marianna
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Obhajoba disertační práce: Controlling, postavení a funkce v podniku | Práce na příbuzné téma

26.
Blanař, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy ochrany osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

27.
Boroš, Michal
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v rámci středního školství | Práce na příbuzné téma

28.
Bortlíková, Marie
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Management
Obhajoba bakalářské práce: Analýza odchylek jako nástroj kontroly a řízení v podniku | Práce na příbuzné téma

29.
Častulík, Rudolf
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Veřejná správa (kombinace/zaměření: Všeobecná veřejná správa)
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava nakládání s autovraky | Práce na příbuzné téma

30.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

31.
Dáňová, Jitka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní úprava tzv. identifikátorů fyzických osob, rodné číslo | Práce na příbuzné téma

32.
Dočkal, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava veřejných registrů s ohledem na ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

33.
Dočkalíková, Žaneta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních dat ve zdravotnictví podle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

34.
Dominik, Tomáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové sítě a komunikace
Obhajoba bakalářské práce: Poskytování veřejného WiFi připojení | Práce na příbuzné téma

35.
Drozd, Matej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: IT podpora controlingu | Práce na příbuzné téma

36.
Dudášová, Gabriela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Občanské právo)
Obhajoba rigorózní práce: Medicínská turistika - právní aspekty | Práce na příbuzné téma

37.
Faistová Hanyková, Pavlína roz. Hanyková
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

38.
Fialová, Eva
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Teorie práva
Obhajoba disertační práce: RFID a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

39.
Fiedler, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

40.
Filipec, Michal
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v informačních systémech v kontextu připravovaných legislativních změn EU | Práce na příbuzné téma

41.
Fišar, Radek
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení správce konkursní podstaty | Práce na příbuzné téma

42.
Fišer, Jakub
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Podnikové hospodářství
Obhajoba bakalářské práce: Controlling - postavení a funkce v podniku | Práce na příbuzné téma

43.
Fojtík, Aleš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění v rozhodovací praxi v EU a USA | Práce na příbuzné téma

44.
Fröhlichová, Nikola
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Etické aspekty využívání data miningových metod v HR | Práce na příbuzné téma

45.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

46.
Fronc Chalupecká, Kristýna roz. Chalupecká
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Finanční právo a finanční vědy
Obhajoba disertační práce: Finanční vztahy a úpadek | Práce na příbuzné téma

47.
Geisler, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v ČR a Španělsku (komparace) | Práce na příbuzné téma

48.
Gilarová, Šárka
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana dat a povinná mlčenlivost ve zdravotnictví ve sjednocující se Evropě | Práce na příbuzné téma

49.
Gregrová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

50.
Habánová, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma